• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüyLenme we aşırı tüyLenme şimdi seda sayanda izLedim ibrahim ssaraçoğLu dan kızLar

die_for_you_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
49
0
36
İstanbul
taze nane -testere dişLi asLan pençesi
15 gun sabah kahwLtısı we aksam yemeğinden öncc e 15 gün boyunca 1 tutam çiğ taze nane yeniLecek...testere dişLi asLan pençesi bir tutam kaynar suya atıLacak günde 2 defa içiLecek 21 gün kuLLanıLacak... 15-20 gün ara werin sonra tekrar dewam edin.. bn aLıcam bugun taze nane bıde testre dişLi asLan pençesi denıcem ıns ıse yararrr zemuszemus

ya ibrahim saraçoğlu için demiyorum ama bu herbalistler bir üsür bitkisel ürün öneriyorlar ama gerçekten işe yaradığını söyleyen kimse yok nasıl iş anlamadım ,işe yaramadı dedinmide yok şöyle yapacaktın böyle yapacaktın gibi sözlerle geçiştiriyorlar

Bana öyle geliyorki bazı şeyleri yanlış anlıyoruz,tüylenmeye iyi geliyor derken ,tüylenmeye sebep olan hormonların çalışmasını düzene sokuyor,birde herkes hemen 1 kürde normale dönmeyi bekliyor,bu bitkisel kürlerde aynen k.d. hapları gibi belli bir süre devam edilmesi gereken kürlerdir.örnek:6 ay gibi yada 1 yıl vs.var olan kılları yok etmez,erkek tipi kıllanmada oral yoldan destek sağlar sadece .
içerden dengeleyici ,dışardanda epilasyon sonrası topikal bişeyler kullanmak gerek
malesef hirsutizmli kişilerde tekrarlılık söz konusu ,ilacı kullanıyorsun ,aradan bilmem nekadar ay yada yıl geçiyor ,tekrar dönüyorsun başa...
kıl tüy işi çok meşakkatli ,sabırlı olmak gerekiyor ,bu süreçte doğru tedavi ve yöntemleri uygulamaktan geçiyor.

Back