• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme ve adet duzensizligi

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Herkese merhaba adet düzensizliğin var en son randevu aldiğimda 1 ay sonrasına verdiler ancak araya da virüs girince kaldı. Polikistik over diye düşünüyorum tarlusal içiyorum şimdi . Aynada bakarken çenemin aşağısında boyun kısmında tüylenme olduğunu gördüm bu polikistik overde olan birşey mı yoksa hormonlarım mı bilemedim

Polikistlik over sendromunda mevcut ama tabiki kesin odur denmez her kadinda erkeklik hormonu mevcuttur belki erkeklik hormonu yuksek olabilir buda ilacla tedavi edilebilir ama adet duzensizligide emvcut diyorsunuz pco olma olasiligi yuksek bende ayni durumdayim pco adet duzensizligim ve tuylenme sorunu var sivilcelenme sorunuda mevcut ama sadece adet zamanlarimda sivilce cikaririm onun disinda prk yok tuylen sadece cene altindami

Tuylenme icin lazer epilasyon dusunebilirsiniz bende cene altinda vardi gobek cevresi gogus arasinda ve belimde tuylenme cok yogundu ayni sekilde kol ve bacakalarimdada yogun bir tuylenme vardi ama ben lazer epilasyon yaptirdim simdi nirmalde 7 8 seansda azalma gorulurken hormanal sorun oldugu icin pco lazer uzuyabiliyor benim 3 senede bitti simdi tek tuk cikar onuda agdayla aldiririm

Tuylenme icin lazer epilasyon dusunebilirsiniz bende cene altinda vardi gobek cevresi gogus arasinda ve belimde tuylenme cok yogundu ayni sekilde kol ve bacakalarimdada yogun bir tuylenme vardi ama ben lazer epilasyon yaptirdim simdi nirmalde 7 8 seansda azalma gorulurken hormanal sorun oldugu icin pco lazer uzuyabiliyor benim 3 senede bitti simdi tek tuk cikar onuda agdayla aldiririm

Lazere gidiyorum ince siyaha yakın küçük küçük çıkmış halamda da hormonlardan dolayı sakal gibi boynunda killanmavar genetik olabilir mi çok ince yakından bakınca belli oluyor acaba olabilir mi diye kafama takıldı teşekkür ederim cevabınız için ilk doktora.gittiginisde ne testleri istedi acaba yakinimdabiryer var girecegimize yaptırıp gitmek istiyorum

Lazere gidiyorum ince siyaha yakın küçük küçük çıkmış halamda da hormonlardan dolayı sakal gibi boynunda killanmavar genetik olabilir mi çok ince yakından bakınca belli oluyor acaba olabilir mi diye kafama takıldı teşekkür ederim cevabınız için ilk doktora.gittiginisde ne testleri istedi acaba yakinimdabiryer var girecegimize yaptırıp gitmek istiyorum
Hormon testi adetin 2 yada 3.gunu cagriyor adetliyken yapior daha so rasinda ultrasyon bakior

İlaç tedavisiyle beraber mi lazer epilasyon yaptırdınız

İlaç tedavisiyle beraber mi lazer epilasyon yaptırdınız
Yok hayir hormon ilaclariyla lazer yapmazlar hormon ilaclari teni kurutur deriyi inceltir bu tur yan etkileri vardir bu yuzden ben ilac tedavisi almadim bunun icin lazeri tercih ettim ama pcolarda 6 7 seans yeterli bir seans degil bu yuzden 3 sene tum vucut lazer gittim ve cok sukur memnunum

Back
X