• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜYLENME SORUNU İÇİN HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALMALIYIM?

usagichan

:(
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
10
4
1
İnternetten araştırdım ama her sitede başka bir bölümün adı yazıyor. Birinde endokrinoloji diğerinde dermatoloji bir başkasında ise kadın doğuma yönlendiriyor. Bu arada tüylenme sorunu için bir arkadaşım ile kadın doğuma birlikte gittim, onda da aynı sorun vardı ve ikimizde test yaptırdık. Onun test sonuçları erken çıktı ve sadece doğum kontrol hapı vermişler. Benim sorunumu doğum kontrol haplarının çözebileceğini düşünmüyorum. Ne yapmam lazım? Başka bir bölüme randevu alacağım ama hangi bölüme almam gerekiyor emin değilim.

İnternetten araştırdım ama her sitede başka bir bölümün adı yazıyor. Birinde endokrinoloji diğerinde dermatoloji bir başkasında ise kadın doğuma yönlendiriyor. Bu arada tüylenme sorunu için bir arkadaşım ile kadın doğuma birlikte gittim, onda da aynı sorun vardı ve ikimizde test yaptırdık. Onun test sonuçları erken çıktı ve sadece doğum kontrol hapı vermişler. Benim sorunumu doğum kontrol haplarının çözebileceğini düşünmüyorum. Ne yapmam lazım? Başka bir bölüme randevu alacağım ama hangi bölüme almam gerekiyor emin değilim.
dusunmuyorum olur mu :) kadın dogum doktorun testesteron yuksekse ona bakar ondan degılse zaten senı yonlendırır endokrıne.:) dermatolojı de hormon tahlılı ıcın arkadasmı endokrıne yonlendırmıstı. bende pko var ama kıl tuy sorunum yok . pko da yapar. yanı sen dusunme de kadın doguma bı tahlıl yaptır o yonlendırcek:)

dusunmuyorum olur mu :) kadın dogum doktorun testesteron yuksekse ona bakar ondan degılse zaten senı yonlendırır endokrıne.:) dermatolojı de hormon tahlılı ıcın arkadasmı endokrıne yonlendırmıstı. bende pko var ama kıl tuy sorunum yok . pko da yapar. yanı sen dusunme de kadın doguma bı tahlıl yaptır o yonlendtahlil yaptırdım zaten ama bana da s
tahlil yaptırdım zaten ama bana da sadece doğum kontrol hapı vermelerini istemiyorum. internetten de baktım birçok kişi doğum kontrol haplarının tüy sorunlarına istenildiği kadar yardımcı olmadığını düşünüyor. zaten test sonuçlarımı göstermeye gideceğim kadın doğuma ama yine de başka bir bölüme daha da mı randevu alsam diye merak ettim.

Back