• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme için doktor muayenesi

ben de gecen gün gittim endokrinolojiye, adetinin 3.gününde yapılıyo testler.. şöyle de bi sorunum var adet düzensizliği gibi :D ben de adet görmeyi bekliyorum 3.günü gidicem.. ordan sonra ultrason icin jinekolojiye yönlendriyolar zaten. benim de tüylenme sorunum var da..polikistik over olabilir veya böbrek üstü bezlernde sorun olablirmiş.. doktora gittikten sonra tekrar yazabilirm istersenz

gittim ben. vücuduma baktı. değer verdi bakarken. değerlerin 8in altında. pek bizlik bir şey yok gibi ama test yapacağız yinede dedi. adetimin bitişinin ertesi günü gittim. adet dönemi içerisindeki ilk 15 gün yapılabilir dedi. 2 tüp kan verdim. ultrason çekildi. yarın sabah sonuçlar için gideceğim.

kızlar aynı sorun bende de var hem tüylenme hem de adet düzensizliği önceleri stresten adetim geçikti sandım ama artık doktora gitmeye karar verdim diane 35 veriyormuş genelde doktorlar problem geçiyormuş

hiçbir sorun çıkmadı bende. tüm değerlerim normal. genetik dedi. lazer önerdi. 22-23 yaşlarında yaptır dedi.

canım ben gittim ama endokronoloji uzmanına değil jinekoloğa
şunlar;
korzitol
tsh
t4
t3
serbest testosteron
ay bi kaç tane daha vardı ama onları unuttum canım ya yalnız
bi kaç tanesi ücretli bunların devlet karşılamıyo özel laboratuarlar yapıyor

Canım bana da sözde hormon testi yaptılar sadece kanımı aldılar bu testler nasıl yapılıyo sadece bi kan almayla bitcek kadar basit değildir heralde dimiii :44:

benim kan testimde şunlara baktılar;

Testosteron, Serbest
17 OH-Progesteron
FSH
Prolaktin
LH
Estradiol (E2)
Dehidroepiandrosteron-sülfat (DHEA-S)
TSH
Serbest T4
Anti TPO

Back