tüylenen halıma çözüm

yediveren35

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
489
100
323
istanbul
iyi akşamlar.Bir ay önce merinos klasik serisinden halı aldım.halıları yıkattığım halde tüylenme devam ediyor.evde bebek var,acaba tüylenme için tavsiyeniz varmı.halıları geri verme şansım yok.lütfen yardım.

yün hali tüylenmesine cozum bulamadıgımızdan halimizi değiştirdik shaggy denen şeyden aldık
o da iplik birakiyo işe bak
9e21314a.gif

Canım sorunun cevabı için biraz geç sanırım ama
Bir kaç kere yıkaman gerekiyor tüylenmenin gitmesi için
Benimki 3.yıkamada geçti

bende aynı halıdan aldım geçen sene çözüm gayet basit kullanmadığın bir havluyu iyice ıslat ve halını 2-3 kere sil tüyleri topak topak çıkacak süpürgeylede çekersen hiç bişeycik kalmıyoooo

yeni alduğım ve tüylenen halım için çözümü halımı yıkatmakta buldum . İlk verdiğim yıkamacı neredeyse aynı şekilde verdi ve sürekli tüy çıkmaya devem ediyordu. araştırdım ve bir halı temizlemecide hav alma makinesi diye bişey olduğunu buldum . Antalya da yaşayan arkadaşlar için adres ANA SAYFA diğer şehirlerde yaşayanlar için mutlaka hav alma makinaları varmı diye sormanızı tavsiye ederim. Normalde halımı 3 ay süpürmem gerekiyormuş tüyleri gitsin diye 2 halı için 24 tl verdim hiç elimi sürmedim.Bu işe en çok astımı olan ablam sevindi.

Back