- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Tüy yumağı bir kadınla eşleşmesi gereken canlı türü. Bu tamamen onun iyiliğinedir, şartlar eşit olursa aşağılık kompleksine kapılmaz en azından.
dengeyi sağlamak için ilahi birleşim oluyor herhaldeve dip not: bu tarz tipler tüysüz kaymak gibi kadınlara denk düşer genelde....
Büyük konuşup başıma gelendir ve kendisi aksine kaymak hatun meraklısıdır, kollarımın ne kadar pürüzsüz olduğunu söyleyip, aldığımı duyunca istemsizce yüzü buruşandır zat- ı şahaneleri
Pes doğrusu ama biz kadınların suçu yine. Hep "döşü kıllı döşü kıllı" dedik -ben hiç demedim gerçi ama- kıllı olmayı tercih sebebi sanıp dötleri iyice bi kalktı, kadında azcık tüye öcü gözüyle bakmaya başladılar. "Acıma acınacak hale düşersin" demiş atalarımız, vay anasını be
Aynen.
Tüylerimi diken diken ederdi vücudu tüylü erkek görselleri dahi.
Şuan kanlı canlısına sarılıp yatıyom.
Kombiye ihtiyaç duymuyoz, ikimizi de ısıtıyo tüyleri
Ve tam da dediğin gibi kaymak sever kendisi.
Epilasyon günlerimde saatlerce çocukla ilgilenmeyi kabul edecek kadar pürüzsüz cilt ister.
Şükürki ben de çok severim epilasyonu, yoksa azaba dönüşebilirdi
Ben de derdim ki hep, "böyle biri olursa kıllarını aldıracağım". Hee aldırdımüstüne ona daha kaymak görüneyim diye, yüzümde şu yaşıma kadar almadığım bazı yerleri bile aldım Ben de kıllı, tüylü durmayı sevmem ama bu tipler kendilerini hiç görmeden, bir de doğuştan kılsız olmamızı bekliyorlar ya, hayret birşey kadın olmak çok zor çok
Benim de en büyük hayalim bigün kocamın belden üstünü tüy dökücü kremle tamamen sıyırmak
Şimdilik kabul etmedi ama ettircem bigün inanıyom
Ayy mütiş olur ya baldök yala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?