• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüy sorununa kökten çözüm; Philips Lumea IPL sistemiyle ilgili merak ettiğiniz her şey burada

Bu arada maddi yönden sizi zorlayacağınızı düşünüyorsanız samimi arkadaşlarınızla birlikte de alabilirsiniz atış sayısı birçok kişi için yeterli oluyormuş. Satış danışmanı arkadaş bahsetmişti bize de bu konudan bu ürünü dört beş arkadaş ortak alanlar oluyor hem daha uyguna geliyor hem de bu üründen faydalanmış oluyorsunuz dedi. Tabi başkalarıyla kullanıp kullanmamak sizin bileceğiniz iş iki başlığı var zaten hijyene dikkat eden güvenilir arkadaşlarla alınabilir sorun çıkmaz bence.

Bu ürünü ben de yaklaşık bir ay önce filan aldım, 140.000 atış olandan benimkisi. Kısaca anlatayım sormak isteyen istediğini sorabilir... Baştan benim de korkularım vardı, yanar mıyım gerçekten faydasını görür müyüm diye ama bu riskleri göze aldım. Ben de çok araştırdım almadan önce ama malesef doğru düzgün bilgi veren kimseler yok. Kullanmadan önce jiletle tüylerin alınması gerekiyor ve çıkmaları beklenmeden bu cihaz kullanılmalı. Cilt teni ve tüy rengine göre kademeleri var kendinize en uygununu seçiyorsunuz. Eğer tüyleriniz çok açık renk veya kızıl tonlarındaysa bu cihazdan verim almanız çok zorlaşır. Ten renginiz çok koyuysa fakat bu koyuluk kutuda tarif ettiğine göre bi hayli olmalı zenci teni gibi mesela o zaman da yanma ihtimaliniz var. Bunlara dikkat ederseniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Mesela benim ten rengim çok açık ve tüylerim de çok koyu bu yüzden çok faydasını gördüm, direkt etki etmeye başladı. İlk kullandıktan sonra iki hafta ara vermeniz gerekiyor, iki hafta boyunca tüylerinize müdehale etmeyin yani hiç bi yöntem kullanmayın almak için. İki hafta sonra zaten belli yerlerde çıkacak belli yerlerde çıkmayacak yani hemen farkı görebileceksiniz ama kullanmaya devam edin. iki ay boyunca iki haftada bir kullanın, bu süreyi kısaltmayın çünkü cildinizde tahrişler olabilir daha fazla acı hissedebilirsiniz. Bendeniz bu hataya düştüm sabırsız olduğum için iki haftayı bekleyemedim bir hafta arayla kullandım ve hissettiğim acı çok fazla arttı sonra hemen bıraktım. Bu cihazla yanan arkadaşlar da muhtemelen kullanma talimatına uymadıkları için sıkıntı yaşamışlardır ki onlara da hak vermek lazım ben de kullanma klavuzunun türkçesini hiç bir yerde bulamamıştım en sonunda bi arkadaşımdan rica ettim o çevirdi. O yüzden merak ettiklerinizi sorun lütfen. Ben cihazı 1200 tl ye bimeksten aldım ve 2 yıl firma 3 yıl da bimeks garantisi aldım bu benim için çok önemliydi şu an 5 yıllık garantisi oldu elimdeki cihazın. Bacaklarımda kullandım şu an küçük çıkan tüyler bile uzayamadan döküldüler bi kısımda da normal tüyler çıktı, yani kısım kısım tüyler bitti. Koltukaltı tüylerimde de kullandım şu an hem çok ince hem çok az çıkıyor bir ay daha kullansam tamamen bitecek sanki. Ve bikini bölgesinde kullandım orası biraz daha fazla acıdı ama kesinlikle bi agda kadar degil kıyaslanamaz bile iğne batması gibi bi acı yani lafı bile olmuyor inanın. Yüzümde henüz kullanmadım açıkçası biraz çekimserim yüzüme jilet vurmak istemiyorum eğer cesaret edersem onu da yazarım. Son olarak kollarımda kullandım ama kollarıma jilet vurmadım henüz bir kere kullandım ve onu da önce normal epilasyon aletiyle alıp derimin altında büyümelerini gözle görünür olmalarını bekledim ondan sonra bu cihazı kullandım ve şu an bazı yerlerde hiç çıkmadı bazı yerlerde çıktı. Bayağı uzun bi yazı oldu özetle ben çok memnun kaldım arkadaşlar. Aklınıza gelebilecek her yöntemi deneyin hiç birisi bu cihaz kadar zahmetsiz değil. Tüyleri uyutuyor diyenler oluyor uyutsa bile uzun süre rahatlığını yaşıyorsunuz bu çok önemli. Pürüzsüz bi cilde sahip oluyorsunuz ve ev rahatlığında istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Güzellik salonlarına da para bayılmak gerekiyor ama bu cihaz o parayı daha çok hakediyor.
Bende bu ürünü kullanıyorum ikinci kez uyguladım çok faydasını gördüm bacaklarda koltuk altında ancak bikini bölgesinde uygulayamadim yeşil ışık yanmadi siz nasıl yaptınız acaba yoksa sadece üst kısmına mi uygulaniyo

Ben sadece kasık bölgesinde denedim bikini kısmında siz genital bölgeyi kastediyorsaniz orada uygulamadım orası için pek uygun değil diye biliyorum.

Arkadaşlar bende bu aletten almak istiyorum ama çekindiğim konular var. Ben daha önce 7 Seanlık Epilasyon yaptırdım. Tüylerim çok kalındı. Çok faydasını gördüm. Tüylerim azaldı, inceldi. Ama bitmedi. Şehir değiştirdiğim için ara verdim. Şimdi evde yapmak istiyorum. Acaba etkili olur mu?

Arkadaşlar bende bu aletten almak istiyorum ama çekindiğim konular var. Ben daha önce 7 Seanlık Epilasyon yaptırdım. Tüylerim çok kalındı. Çok faydasını gördüm. Tüylerim azaldı, inceldi. Ama bitmedi. Şehir değiştirdiğim için ara verdim. Şimdi evde yapmak istiyorum. Acaba etkili olur mu?

Sizin isiniz daha kolay olucak tabii azaldığına gore. Geri kalan tüylerinizde de etkisini goruceginizi düşünüyorum. Ben de düzenli kullanımdan sonra bu urun sayesinde tüylerimin azaldığını gördüm çıkanlar da dokuluyorlar zaten. Ama tamamına etki edene kadar kullanmaya devam edicem kullanım klavuzunda da öyle yazıyor azaldıkça isiniz kolaylaşır sadece çıkan yerlerde kullanırsınız.

Bir süre sonra gerçekten bebek gibi tüysüz mü oluyorsunuz? Mesela epilasyonda 4 hafta pürüzsüz bir cilt vaad ediyorlar fakat kırılan kıllar, erken çıkanlar derken anca bir iki gün pürüzsüz oluyor.
Bunda gerçekten pürüz kelimesi doğru mu?

Bir süre sonra gerçekten bebek gibi tüysüz mü oluyorsunuz? Mesela epilasyonda 4 hafta pürüzsüz bir cilt vaad ediyorlar fakat kırılan kıllar, erken çıkanlar derken anca bir iki gün pürüzsüz oluyor.
Bunda gerçekten pürüz kelimesi doğru mu?

Tamamen pürüzsüz olması için uzun sure düzenli kullanmak gerekiyor, ilk baslarda kısım kısım belli başlı bölgelerde çıkmadığını goruceksiniz. Sabırlı olmak gerek umid ediyorum tamamen bitmesini.

Merhabalar ürününüzü aldım yalnız bir sorum var...Atışları aynı bölgeye sadece 1 sefer mi yapacağız, yoksa 2-3 kere yapmamız daha mı iyi sonuç verir?

Merhabalar ürününüzü aldım yalnız bir sorum var...Atışları aynı bölgeye sadece 1 sefer mi yapacağız, yoksa 2-3 kere yapmamız daha mı iyi sonuç verir?
Merhaba, Philips Lumea'nın etki alanı noktasal değil bölgeseldir. Bu yüzden cihazı kaydırarak uygulama yapmanızı ve her bölgeye 1 kez atış yapmanızı öneriyoruz. İyi günler dileriz.

Back