- Konu Sahibi GazozGofret
kızlar ben daha 17 yaşındayım ama tüy problemi yaşıyorum... bakın anlatayım size göğüs aramdan göbeğime doğru tüylenme var gayette belirgin sonra kasıklarımda tüylenme var diz kapağımla baldırılarımın arkasında tüylenme var lütfen yardım edin ya göbeğimdekileri eldivenle alıyorum daha kalın çıkıyorlar ve gittikçe yayılıyorlar annem bu sorunumun sadece bacaklarımda olduğunu biliyor yani sadece bacaklarımda fazla çıkıyor diye biliyor bu boyutta olduğunu bilmiyor. şuan küçük bi ilde yaşıyorum ve burda doktor olarak gidebileceğim iyi bir yer yok bursaya gitmeyi düşündük ama yaz tatilinde falan hep dersanem var seneye sınava gireceğim ders çalışmam gerek . yani bursaya gidince doktor her ay kontrole çağırıyomuş diye duydum ona her ay gidemem ancak üni. sınavından sonra ... sizlere sormak istediğim şuan bunlarla baş edeceğim bi yöntem var mı doğal yoldan nerden başlayacağımı bilmiyorum inanın moralim çok bozuk alttan çıtçıtlı badisiz hayatta yapamıyorum göbeğim falan gözükür diye arkadaşlarımın yanında üstümü dahi değiştirmiyorum :26:
amcamın kızı var evli onda da aynı sorun var bi onunla konuşabiliyorum oda doktora git diyip duruyor erteleme diye kızıyor ama doktora gidince devam etmem gerekecek sürekli gidemem şuan inanın vaktim yok okul dersane ne ara her ay bursaya gideceğim ben ya inanın psikolojim bozuldu bir yerde bana bişey olsa hastaneye kaldırsalar o kılları görecekler diye ödüm kopuyo tavsiyeleriiniz neler?
amcamın kızı var evli onda da aynı sorun var bi onunla konuşabiliyorum oda doktora git diyip duruyor erteleme diye kızıyor ama doktora gidince devam etmem gerekecek sürekli gidemem şuan inanın vaktim yok okul dersane ne ara her ay bursaya gideceğim ben ya inanın psikolojim bozuldu bir yerde bana bişey olsa hastaneye kaldırsalar o kılları görecekler diye ödüm kopuyo tavsiyeleriiniz neler?