Tüy sorunu

Nergizolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
3.500
5.710
Merhabalar.7 aylık scotish fold cinsi kedim var.15 gündür çok fazla tüy döküyor taradıkca topak topak tüt geliyor.Geçen ay kısırlaştırma yaptırdık bununla ilgisi olabilir mi?Bu mevsimde normal mi?Önerisi olan varsa çok sevinirim .

Merhabalar.7 aylık scotish fold cinsi kedim var.15 gündür çok fazla tüy döküyor taradıkca topak topak tüt geliyor.Geçen ay kısırlaştırma yaptırdık bununla ilgisi olabilir mi?Bu mevsimde normal mi?Önerisi olan varsa çok sevinirim .
mama değişikliği yaptınız m kısırlaştırmadan sonra ?

Kıl köklerini mi uyarıyor acaba bilemedim ama sanmıyorum ya
Sizin kediniz var mı?Ben sabahları yaş mama veriyorum akşamda kuru mama.Doktoruna sordum yoğurt,peynir ve haşlanmış et çeşitleri verebilirsin dedi.Bende ara sıra veriyorum ondan olabilir mi acaba?

Sizin kediniz var mı?Ben sabahları yaş mama veriyorum akşamda kuru mama.Doktoruna sordum yoğurt,peynir ve haşlanmış et çeşitleri verebilirsin dedi.Bende ara sıra veriyorum ondan olabilir mi acaba?
evet benimde british im var bende veriyorum peynir yoğurt kabak vs. tüy dökmesi yapmıyo bunlar hatta bende her gün yaş mama veriyorum ama kedilerde o tüy döküntüsü normal ya benim baktığım 2.kedim bu.

Furminatör kısa sürede az dökülüyormuş hissi verse de uzun vade de maalesef sağlıklı tüyleri de kestiği için daha çok tüy döküyor. Onun yerine eldiven şeklindeki taraklardan almanızı tavsiye ederim.

X