• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunları

Sehlinam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
991
647
103
Merhaba kızlar. Vücut tüylerimle başım dertte:KK12:Jiletle almakdan bıktım. Ne deneyeceğimi şaşırdım. Kızlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

1. Hangi bölge için ne kullanıyorsunuz?
Acısı varmı
Batık yapıyormu
Tüyler alındıktan sonra nasıl çıkar (yani incelir mi, kalınlaşır mı)

2. Birde tüylerin geç çıkmasına ne daha etkilidir?
Ben tuz limon ve karınca yumurtası yağını duydum, birde hazır markalar var. Deneyenler varsa tavsiyeleriniz ne?

3. Son olarak tüyleri almadan dökmenin yolu var mı? (Tüyü almadan kökleri zayıflatan ve döken bir şey)
:KK54:
Deneyimlerinizi bekliyorum kızlar:-)

Son düzenleme:
Bi bakan olmadı mı hiç:silah:
Eski konulara bakıyorum, amma seneler geçmiş. Faydası fazla yok maalesef.
Kol bacak tamam da, ama özel bölgeler... Bikini, karın, göğüs gibi bölgeler için ne yapılır?:KK33::KK37:

Ben bacaklarimi 14-15 yadimdan beri epilasyon yapiyorum ve tüylerim gittikce azamdi ve inceldi.
Koltuk altlarimi lazer epilasyon yaptirmistim ama seanslarin hepsine gitmedim yinede tüylerim cook azaldi ve 2 haftada bir ancak koltuk altlarimi aliyorum okadar yavas büyüyor (aslinda hepten yok olur ama ben seanslari bitirmedim yarida biraktim)

Karinca yagini bende duydum denemek isterdim

Bu tür şeylerin etkili olcağını düşünmüyorum ben lazer epilasyon kesinlikle.

Ben lazer yaptırmayı hiç düşünmedim seanslara devamlı gidemem çünkü
Ama jilette çok ve sık çıkardığı için agdayla alıyorum
İlk iki alış can acıtıyor jiletten sonra ama artık ayda 1 alıyorum az ve incecik çıkıyor üstelik terledigimde de koku olmuyor
Denemenizi tavsiye ederim

Ben bacaklarimi 14-15 yadimdan beri epilasyon yapiyorum ve tüylerim gittikce azamdi ve inceldi.
Koltuk altlarimi lazer epilasyon yaptirmistim ama seanslarin hepsine gitmedim yinede tüylerim cook azaldi ve 2 haftada bir ancak koltuk altlarimi aliyorum okadar yavas büyüyor (aslinda hepten yok olur ama ben seanslari bitirmedim yarida biraktim)

Karinca yagini bende duydum denemek isterdim
Lazerin kesin çözüm olmadığına inanıyorum. Azaltdığı kesin, ama onada zaman ve para gerek. Epilasyon sıklığını azaltacak yöntem istiyorum en azından. Araştırmaya devam :KK49:

Back