• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sarartıcı

Duygu45550

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3
0
1
49
Kızım 13 yaşında ve kol ve bacaklarında tüyler çok belli papatya suyu sürdük uzattı ama sarartmadı tüyleri çok az bi zaman önce bununla alakalı bi konu açmıştım aldır demişlerdi ama emin değilim kollarda çıkarken kötü duruyormuş araştırdım sally hansen diye bi ürün varmış çok iyi diyorlar kötü yorum 1 veya 2 tane siz kullandınızmı ? Bu yaşta böyle şeyler kullanılır mı? Sizce ne yapmalıyız?

bende o yaslarda sararticiya baslamistim agdadan korkuyodum 3 yil sonra falanda agdaya gectim uzatmasi olayina inanmiyorum 3 yil kullandim sadece dipten siyahlasiyo diye uzamis gibi geliyo dedigim gibi hic uzamadi .( herkesin ayni olurmu bilemiuorum ama baskalarinda benim gibi dusunuyo ) eger kiziniz rahatsiz oluyosa sarartici kullansin bisey olmaz ilerdede agdaya gecsin sonucta onlar kimyasal cok ta saglam bisey degiller :) umarim ise yaramistir yorumum bu arada ben sesuyla viveti falan kullaniyodum o dediginizi bilmiyorum

Back