• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy dökücü kremlerin zararı var mı

senveben9086

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
15
0
86
Uşak
merhaba kızlar bişey sorucam size hep aklıma takılır bu konu ben genital bölge için tüy dökücü krem kullanıyorum diğer yöntemleri hiç denemedim çok korkuyorum o yöntemlerden.tüy dökücülerde bildiğiniz gibi jiletten farkı yok ama yinede kullanıyorum.ya benim aklıma takılan kullanıyorum ama ya çocuğumun olmasına engel falan olursa zarar verirse yada Allah korusun sakat falan olursa kremin zararı varmı yok mu bildiğiniz bişeyler var mı arkadaşlar lütfen bilenler varsa yazsın... :(((

tüy dökücü kremler için değilde bazı kıl azaltıcı ürünlerin bence gebelik ve emzirme döneminde kullanılmaması gerek,içeriğindeki bazı hormon kativiteleri,özelliklede bebek erkek ise bebeğin üreme sistemine olumsuz etki edbiliyor.

tüy dökücü kremler için değilde bazı kıl azaltıcı ürünlerin bence gebelik ve emzirme döneminde kullanılmaması gerek,içeriğindeki bazı hormon kativiteleri,özelliklede bebek erkek ise bebeğin üreme sistemine olumsuz etki edbiliyor.

tüy dökücü kremler hamileyken kullanılabilir mi yani...

tüy dökücü kremler hamileyken kullanılabilir mi yani...

kıl dökücü kremler ayrı , kıl azaltıcı kremler ayrı
her ikiside hamilelikte kullanılmamalı
üstelik alıntı yaptığınız cümlemde ,kıl azaltıcı ürünlerin kullanılmaması gerektiğini yazmıştım a.s

Back