• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy dökücü krem

plastik eldivenler var ya, doktor eldiveni, bimde var, çok da ucuz, 50 tanesi 3-4 lira gibi bişey. o eldiveni eline geçirip tüyleri tek tek yolcaksın, artık eline kaç tane gelirse kopar onlar, çünkü plastik olduğu için tüy elinden kaçmıyo, yapışıyo sanki. biraz zaman alır ama ağda yapamıyorsan bu iyi bir yöntem, çünkü epilatör de çok can yakıyo, ee kökten almak için de başka yöntem yok. ama yüzeysel temizlik yapıcam diyorsan karışmam tabiki.

çok acıtmaz mı :26::26::26::26::26:

plastik eldivenler var ya, doktor eldiveni, bimde var, çok da ucuz, 50 tanesi 3-4 lira gibi bişey. o eldiveni eline geçirip tüyleri tek tek yolcaksın, artık eline kaç tane gelirse kopar onlar, çünkü plastik olduğu için tüy elinden kaçmıyo, yapışıyo sanki. biraz zaman alır ama ağda yapamıyorsan bu iyi bir yöntem, çünkü epilatör de çok can yakıyo, ee kökten almak için de başka yöntem yok. ama yüzeysel temizlik yapıcam diyorsan karışmam tabiki.

kızcağız acıdan korkuyor senin anlattığına bak :)) kalpten gider bu kız bunu yaparsa :)) kuaför en iyisi ama sen en iyisi çamsakızına devam et :)

Neyin var ? Sorun ne ? Mtyral yetmezlik ise dert edilecek şey değil ona göre başka yorumlar da yapabilirim

mtyral kapakda kaçak var kan kaçırıyor ayrıca çok çarpıntım ve sıkışmam var,heyecanlanmamam gerek. Doğuştan gelen bir hastalığım var canım ... neyse :) ben soruma cevap bulamadım biri yardım edebilir mi?

Sorum : Eğer tüy dökücü krem kullanırsam bikini bölgeme,jilet gibi siyah izler bırakır mı? Gür çıkması önemli değil ama gür çıkan tüyleri de döker mi?

korktuğunu anlayamamışım kusura bakma. sanırım kuaför de çamsakızı da kökünden alıyor, bunlar da canını yakmaz mı? üstelik konuyu açarken kendim yapabileceğim bi yöntem diye bi ifade kullanmışsın ve ağda özürlüyüm demişsin, ben öneride bulundum, çünkü yüzeysel temizlik mahveder insanı.
bu arada sana şunu söyliyim, yüzeysel temizlikte tüyler sertleşiyor bence, hatta benim tüylerim o kadar sert ki tüy dökücü genitalimdeki tüylerimi dökemiyor, bacaklarıma denemiştim bir iki sefer, onları bile zor döküyor, benimkiler bildiğin kıl, mecburen kökünden alıyorum her yerimi.

korktuğunu anlayamamışım kusura bakma. sanırım kuaför de çamsakızı da kökünden alıyor, bunlar da canını yakmaz mı? üstelik konuyu açarken kendim yapabileceğim bi yöntem diye bi ifade kullanmışsın ve ağda özürlüyüm demişsin, ben öneride bulundum, çünkü yüzeysel temizlik mahveder insanı.
bu arada sana şunu söyliyim, yüzeysel temizlikte tüyler sertleşiyor bence, hatta benim tüylerim o kadar sert ki tüy dökücü genitalimdeki tüylerimi dökemiyor, bacaklarıma denemiştim bir iki sefer, onları bile zor döküyor, benimkiler bildiğin kıl, mecburen kökünden alıyorum her yerimi.

annemin yardımıyla çamsakızı kullandım ama dayanamıyorum kendim yapabileceğim bir yöntem aradım :/ sir ağdayı kendi başıma becerebilir miyim hiç bir fikrim yok kesinlikle jilet düşünmüyorum :5:

aslında 2 krem ama adını bi türlü öğrenemdm tel numarası 444 44 12 beyaz tvde cıkıyo 3 dk da ve 3 ayda tamamen yok oluyoms sözde :32:alıcam fiyatı 99 lira ilk önce tüy dökücü sürüyosn ve temizliyosn sonrada krem sürüyosn aacı yok ağrı yok bakalım alıcam ve yazıcam :34::54:

bende agda yapamayanlardanım kremle hep ama oda hoş olmuyor iyi temizlenmiyor fırça gibi çıkıyor afedersiniz kıllarım simsiyah ve köklü eldivenlede alamıyorum çekiyorum ama gelmiyor gelmediği halde canım acıyor acaba bu emla kremi nerden bulabilirim ve nasıl kullanılıypr biri yardım edermi acaba :S

canım sert kıllarım hiç jilet kullanmadığım halde... çamsakızı ağdadan başka birşey vurulmadı annem yardım etti hep kendi başıma yapmadım..

ama herkes jilet etkisi yapıyor diyo :KK50:

kuaföre gidebilirim ama utanıyorum ayrıca mikrop kapmaktan korkuyorum :KK43: jilet kesinlikle kullanmam çok kötüymüş :KK43:
Beyaz eldivenle almayı dene istersen ağdadan daha acısız oluyor zamanla alışman gerekiyor yalnız bir de parmaklarınla tüyleri tutabilecek boyutta olmaları gerekiyor ben de çok zorlanıyordum ama bu yöntemi denedikten ve alıştıktan sonra çok ufak kalan tüyleri de epilatörle almaya başladım tertemiz oluyor bu yöntemi tavsiye ederim ilk deneyimlerinde acılı olabilir bir kaç seferde alıştırman lazım kendini dirayetli olmak gerekiyor

bende agda yapamayanlardanım kremle hep ama oda hoş olmuyor iyi temizlenmiyor fırça gibi çıkıyor afedersiniz kıllarım simsiyah ve köklü eldivenlede alamıyorum çekiyorum ama gelmiyor gelmediği halde canım acıyor acaba bu emla kremi nerden bulabilirim ve nasıl kullanılıypr biri yardım edermi acaba :S
Eldivenle çok kolay oluyor aslında sadece biraz alıştırma ve pratiklik istiyor tüyler parmakla tutabileceğin boyutta olunca parmak uçlarıyla sıkı tutulup hızlıca çekmek gerekiyor başlarda ağrılı olabiliyor ama birkaç seferde vücut alışıyor el pratikleriyle yarım saatte bütün işlem bitiyor

Back