Tüy dökücü krem yardım :(

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Arkadaşlar bu konu daha önceden açılmış ama üzgünüm oraya yazdım kimse cevap yazmadı

Lapiden tüy dökücü kremi genital bölgeme iki kez kullandım ama dökmüyor ya :tomato: Ya da ben az mı tutuyorum. Kaç dk tutmalıyım? Normalde jilet kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz eyvahedigeldismile

JiLeT kuLLanıyorsan dökmez canım böLe az az kaLıyordur oRan tuaF biRşeyLer oLmuşDur kıLLarın bende jiLet kuLLananLardanım ve bende denemiştim Hiç bi faydası oLmuyor şimdi aqdaya başlamak istiyorum uzamasını bekliyorum ben qibi yaz sende tatlım en iyisi % 1oo aqDa guclubacismile

Hmm öyle mi tatlım üzüldüm yaa fisfisfis Ağdayı ben de istiyorum ama yapması zor geliyo yani onu kaynar suya at bilmem ne uff ohaoldumsmile Kadın olmak zorrr lmaz:

canım jiletten sonra tüy dökücü o kadar etkili değil maalesef bend ekullanıyorum
ben yaklaşık kremin yarısını kullanıyorum beş dakika sonra su ile yıkıyorum
az da kalsa gidiyor agda kadar olmasa da temiz oluyor

Aynı dertten muzdaribim. Jiletten sonra fayda etmez demişsiniz. Ağdadan sonra da mı aynı şekilde oluyor? Ağdayla alınmaya alışmış tüylerimi tüy dökücü acaba bu nedenle mi almıyor? 25 dk bekletmeme rağmen...

en iyisi tabiki ağda
bir de öyle gözünüzde büyütmeyin sıcak suya konulacak vs vs diye
kolay olanları var.mesela ağda bantları.
bim'de bi tane ağda bandı var blenior diye tavsiye edrim fiyatı da 4.95 falan.ondan kullanıyorum ben
36 tane mi ne var içinde.yüz bölgesi için var.bikini bölgesi için var.bacaklar için var
tabi öneri sen bilirsin ama jiletten kurtulman gerek.ben de jilet kullandım ilk zamanlarda çok şükür 5-6 senedir ağda,eldiven kullanıyorum.eldiven de rahat onu da söylemeden geçmeyeyim şimdi

canım jilet tüy dökücü vs. bunlar kısa süreli yöntemler
gözünü karart kuaföre git sir ağdayla aldır
sadece 2 seferde ne kadar azaldıklarını ve aldıkça acının da nasıl azaldığını göreceksin

bende çok az bir dönem jilet kullananlardanım ancak weet tüy ökücüyü kullanıyorum şu an memnunum ancak ilk seferdi jilet kullandığımdan pek fayda etmeden ama daha sonra gayet iyi oldu ayrıca bacaklarımıda veet ağda bantlarıyla alıyorum benden tavsiye pek fazla acısıda olmuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…