• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy dökücü köpük mü,kerem mi?

dermanabla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
137
10
118
30
Diğer
Merhaba.16 yaşındayım.2 senedir epilasyon aletiyle tüylerimi alıyordum ve kıldönmesi sorunu oldu.Ağda yaptırmaya başlamıştım ama gittiğim güzellik salonu küçük bi yerdi ve yapan kişi doğum yaptı artık ağda yapmıyor.Güvenecek bir güzellik salonuda bulamadım.Antalya gibi bir yerdede evde ağda yapmak çok zor.Yaz boyunca veetin krem veya tüy dökücü köpüğünü kullanmak istiyorum ama kararsızım.Sizce hangisi daha iyi köpük mü krem mi?Birde kullandıkça kıllar artar mı,azalır mı ve batık yapar mı?Kökten mi gidiyor kıllar ?

köpük canım ben kullandım çok ah ah gençliğimde yani 5 yıl önce 15 li yaşlarımda:1:

Teşekkür ederim peki kıl dönmesi yapıyor mu ve jilet gibi sert çıkarıyor mu?Birde kaç günden itibaren çıkmaya başlıyor

kıl dönmesi falan olmadı bende hiç o zamanalar sert çıkıo ama jilet gibi bi kıl kökünden iki üç tane kıl çıkmıo yani anlamışsındır zaten demek istediğimi son sorunada cevap vereyim jilet gibi ertesi gün çıkmaya başlamıo bi kaç gün dolaşıosun yani pürüzsüz uzun sürüyo zaten öyle köpüklerin üzerinde modern ağda yazıo ve çıkması jilete göre çok uzun sürüyo kıyaslama yaparsama.s

bence ağdayla falan bi şekilde serin zamanda uğraş hiç kreme köpüğe bulaşma.. bikininbölgemde kullanıyorum kremi ve nasıl kurtulcam diye düşünüyorum.. bi kere başlayınca dönüşü çok can yakıcı oluyo :(

Back