• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy azaltma ve batık problemi ?

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
98
Merhaba kızlar ; tüy azaltıcı için kullandığınız en memnun kaldığınız ürün ve batık için en iyi gelen ürün ?

Ben bunddan 4 yıl önce lazer yaptırmıştım. Tamamen bitmedi ama azaldı şu an iki ayda bir ağda yapıyorum
Merhaba, kolunuza daazer yaptırdınız mı ve memnun kaldınız mı? Bazı yorumlarda üst kolu arttırdığını okudum. Acaba böyle bir şeyle karşılaştınız mı

Merhaba, kolunuza daazer yaptırdınız mı ve memnun kaldınız mı? Bazı yorumlarda üst kolu arttırdığını okudum. Acaba böyle bir şeyle karşılaştınız mı
Koluma yaptırmadım. Ama çoğalmadı dediğim gibi yaptırdığım yerler çok çok azaldı ve canım acıdığı için yarım bırakmıştım. Belki seansları tamamlamış olssaydım şu an bitmiş olabilirdi. Eşim banaa sende hiç tüy kıl çıkmıyor mu diyor. Belli olmayacak şekilde çıkıyor.

Koluma yaptırmadım. Ama çoğalmadı dediğim gibi yaptırdığım yerler çok çok azaldı ve canım acıdığı için yarım bırakmıştım. Belki seansları tamamlamış olssaydım şu an bitmiş olabilirdi. Eşim banaa sende hiç tüy kıl çıkmıyor mu diyor. Belli olmayacak şekilde çıkıyor.
Çok teşekkür ederimm🌸

Back