sana tavsiyem hiç bunlarla uğraşma limon tuz olayını dene.benim ilk denememle yarı yarıya inceldi nerdeyse.ve çok geç çıkıyor.2 hafta sonra bile yeni temizlenmiş gibi duruyor.istikrarlı bi şeklde yapmadığım halde 3 ayda ciddi bi incelme ve seyrekleşme sağladı.hatta hiç çıkmayan yerler bile var.bu konu ile ilgili bi çok topik var araştır istersenSelam arkadaşlar..Benim şu tüylerle başım belada..Kökleri çok kalın ve canım çok yanıyor ağda esnasında..Tek isteğim biraz azalmaları yada incelmeleri..Kullanıp sonuç alan var mı almayı düşünüyorum ..
ya kızlar geçen gün düşünürken aklıma geldi jöleyi sürekli sürdüğümüzde saçımız inceliyor ve dökülmeye başlıyor değil mi? Peki biz bu jöleyi istenmeyen tüylerimize sürsek ne olur sizce? Bioder ,karıca yumurtası kremi ve yağı kullandım ben malesef çok az etkisini gördüm uzun süre kullanmama rağmen
Ay keşkeee.. Ne güzel olurdu
Bioder kafama çok yatmıştı ama madem işe yaramıyor,Capilex alırım ben de..
Limon-tuz ile ilgili bir sürü başlık vardı,işe yaradığı söyleniyor denemek lazım..İnşallah en kısa zamanda deniycem..Tüylerin çıkmalarını bekliyorum
Hepinize teşekkür ederim
bioder işe yaramıyor demiş bazı arkadaşlar ancak ben bioder kullanıyorum 2 ay oldu bu ay 3. ayım olacak ve azalma olduğunu ve hatta tüy çıkmasında gecikmeler olduğunu farketmemek imkansız.
arkadaşm varya içimi nasl rahatlattın anlatamam ben yaklaşık 1 haftadır kullanıorum buradaki yorumlara baktıgımda sinirden atıcaktım bioderi . çünkü herkez bioderin işe yaramadıgını capilex kullanmamızı onermişlerdi sadece bi kaç kişi öneriyor bioderi. senın msjını görünce rahatladım eczacı da faydası oldugunu söylemişti ben 1 haftadır kullanıorum inşallah işe yarar...
3. ayımı da kullandım ben gayet memnunum üselik kremle de kullanmıyorum sadece serum kullanıyorum bende gerçekten işe yaradı umarım sende de işe yarar da rahatlarız
serum ciltte bronzlaşma yapıyo yazmışlar bazı yerlerde. ben baya beyaz tenliyim. öyle olur mu acabasipariş verdim bugün umarım işe yarar bioder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?