• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Tuvaletlerde güzeldir .. Buda Benim Tuvaletimmm :))

teşekkürler kızlar :)
:54:

tuvaletinde mis gibi canım benim. güle güle.... kullanın yani :9::9:
kırmızı süper renk katmış canım çok çok çok beğendm. banada öğretin ama resim eklemeyi yaa :ssz:

tuvaletinde mis gibi canım benim. güle güle.... kullanın yani :9::9:
kırmızı süper renk katmış canım çok çok çok beğendm. banada öğretin ama resim eklemeyi yaa :ssz:

mesajlara cevap verdıgımız yanı yorumlara cevap verdıgımız yerde atac ısaretı var oradan uykleyebılırsın ama foto makınesı ıle ckeılmıs ıse boyut uyarısı verıyor telefonla cekıyorum buraya koyacagım seyelrı :)

canım bende telefon ile çekiyorum ama yinede boyut uyarısı veriyor. kahrolsun iphone :9::9:

pasakallı ıpten degılkı o hazır paspas :)

Gayet hoş olmuş şekerim, muslluk başının yana gelmesi, ayrı bir güzellik katmış. i günlerde sağlıkla kullanın cicim...

1ay once tasındık yenı evımıze , aslında burayı kıler yapmayı dusunduk tuvaletı banyoya tasımayı ama tesısat olarka mumkun degılmıs dıye boyle kaldı..

klozet takımlarım eskı evımın takımları kırmızı ıdı ama burayada yakısmıs gıbı gelıyor
tuvaletımızı begenıyoruzzz :3::3::3:
tasınma esnasında tuvalet kagıtlıgı ve cesmeler cope gıttı tuvalet kagıtlıgını hala alamadık yoksa rulolar orada durmayacak :))
sagda gozuken renklı klozet kapagıda 3 yasındakı oglumun :27::27::27:
Eki Görüntüle 625618
tuvaletlerde güzel olmalı dimi ama soncuta en rahatlatıcı yerlerden biri :30::51:

çok güzelmiş, minik ama çok şık ve şirin:)

1ay once tasındık yenı evımıze , aslında burayı kıler yapmayı dusunduk tuvaletı banyoya tasımayı ama tesısat olarka mumkun degılmıs dıye boyle kaldı..

klozet takımlarım eskı evımın takımları kırmızı ıdı ama burayada yakısmıs gıbı gelıyor
tuvaletımızı begenıyoruzzz :3::3::3:
tasınma esnasında tuvalet kagıtlıgı ve cesmeler cope gıttı tuvalet kagıtlıgını hala alamadık yoksa rulolar orada durmayacak :))
sagda gozuken renklı klozet kapagıda 3 yasındakı oglumun :27::27::27:
Eki Görüntüle 625618
tuvaletlerde güzel olmalı dimi ama soncuta en rahatlatıcı yerlerden biri :30::51:

çok güzel olmuşşş.
annemlerin tuvaletine çok benzemiş.onunkide mürdüm ve beyaz:)

15 gundur hayatım kanepe ve tuvalet arasında gecıyor :4:

Back
X