Tuvalet Eğitimi tuvaletinin geldiğini söylememe

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

imtihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
147
16
118
Diğer
merhaba arkadaşlar,oğlum nisanda 3 yaşına girecek,34 aylık,geçen sene mayıstan beri tuvalet eğitimiyle uğraşıyorum,oğlum bi türlü çişinin yada kakasının geldiğini söylemiyor,sürekli ben soruyorum,evde tamamen bezsiz hatta gecede kaldırıp yaptırıyorum,bezlemiyorum.ama dışarı çıkarken kakadan dolayı bezliyorum,onu yaptımı temizlemek çok zor çünkü.ben sormasam yada unutsam çişini üstüne yapıyo,kakayı klozete bir kere yaptı,çişini ben götürünce yapıo..dışarda bezli dahi olsa tutuyo çişini,bez var aman yapim demiyo

ne yapmalıyım söylemesi için,millet 1 günde 3 günde alıştı benimki diyince canım sıkılıo.bazısı sabırlısın aylardır çiş diye peşinde koşuyosun diyo,bazısı rahat bırak diyo,bazısı aman daha bezlimi diyo...kimse umrumda değilde yinede insanın canı sıkılıyor,allaha şükür akıllı,hareketli,sosyal,hergün dışarı çıkan bi çocuk ama çişte çuvalladık.....

al benden de o kadar.. bu kadar mı benzer sorunlar yaşanır.. aynen muallakta yazı bekliyoruz(

al benden de o kadar.. bu kadar mı benzer sorunlar yaşanır.. aynen muallakta yazı bekliyoruz(

güya ben geçen yaz halletcektim,ama sadece bizim istememizle olmuyo,artık havalar iyice ısınınca tamamen kendi haline bırakıcam,nereye ne yaparsa yapsın,er geç öğrenecek.seninki ne kadarlık,kız mı erkek mi

güya ben geçen yaz halletcektim,ama sadece bizim istememizle olmuyo,artık havalar iyice ısınınca tamamen kendi haline bırakıcam,nereye ne yaparsa yapsın,er geç öğrenecek.seninki ne kadarlık,kız mı erkek mi

erkek, martta 3 yaşını kutluyacağız.. geçen yaz bende baya çabaladım ama banamısın demedi.. dediğin gibi açtım altını nereye yaparsa yapsın dedim.. şarıl şarıl bütün koltuk kanepeler battı.. bide gülmez mi yaptığına:) hiç iğreniyim utanıyım yok..bakalım bu sene nolucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…