Tuvalet Eğitimi Tuvaletini söylüyor ama...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

rachelgreen

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
262
108
648
İstanbul
merhaba arkadaşalr yine yardımalrınıza ihtiyacım var oğlumla tuvalet eğitimine başladık 1 ay önce kadr hazır mı acaba diye konuda açmıştım burada.denemeye karar vermiştim ve oğlum allaha şükür çok kısa sürede söylemeye başladı artık kazalarımız yok denecek kadar az oyuna dalarsa bazen kaçırıyor ve yine haber veriyor çok nadir çişi olduğu halde inatlaşıp gitmek istemediği oluyor ama bunun dışında sormak isteğinim kakasını daha klozete yapmak istemiyor yaklaşık 15 gündür tam olarak söylemeye başladı ama kakasını ben farkeder ikna edip klozete otutturursam yapıyor eğer fakketmessem çiş diyor yine ve kakasını yapmak üzereyken gaga diyor haber veriyor ama klozete oturmak istemiyor çogunluk kiloduna yparken söylüyor sanırım klozete yapmak dan korkuyor ben geldiğini anladığımda oyalayıp eline birşeyler verip otutturup yapmasını bekletmeye çalışıyorum ama hep böyle mi olucak yani nasıl otututurmaya alıştırabilirim zamanla kendisi öğrenirmi onuda klozete yapması gerektiğini lütfen yardım bekliyorum fikir veriseniz çok sevinirim

Canım benimde 34 aylık bir kızım var..Yazdan beri çişini söylüyor..çok paniklemene gerek yok.. Kakalarını tuvalete yapma alışkanlığı biraz daha sonra başlıyor.aynı şeyleri bizde kızımla yaşamıştık.
Yanlız kabız olmamasına dikkat et.. Açı hissederlerse oturmak istemiyorlar..

arkadaşlar teşekkürler önerileriniz için evet sanırım zamanla onuda hber vericek bir iki gündür söylemeye başladı ama ben yine oturttup kalkmaması için oyalıyorum eline birşeyler veriyorum kabızzlık gibi sorunumuz yok neyseki inş olmaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…