• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 25 aylık tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Ohaa gercekten demiri isitip vurmak nedir? Haliya isediginde hic kiizmadim bu zamana kadar aa aferim bak yapmissin ama buraya yapmamaliydin soyleseydin wc yr giderdik bidahakine wc ye kosalim hemen tamam mi diyorum tamam diyor. Benim dayanamadigim wc de ellemedigi karistirmadigi sey kalmiyor suyla saatlerce oynasa oynicak gerim gerim geriliyorum cis yoksa iceri gidelim gelince geliriz diyorum hayir cis var diyo pipisinin ucunda damlasi duruyor ama okadar guzel tutuyor ki wye salmiyor cisi :) krizlere girmemek oturup aglamamak ivin zor tutuyorum kendimi tabiki bunlar olacak ama uzun sure durdurmadigim bes dk bekletip yoksa kalkiypruz cok uzun duramayiz dedigimde oldu. Ama iceri gider gtmez haliya yapiveriyor.
Aynen benim oğlum da suyla oynamaya bayılıyor baştan aşağı ıslanıyor tuvalette çıkmamız uzun sürüyor bu şekilde üşüyüp hasta olacak diye tedirgin oluyorum hadi çıkalım diyorum bu son anne diyor ama sonlar bitmiyor. Suyu açabilmesi için önce çişini bitirmesi gerektiğini söyledim yoksa suyumuz israf olur dedim önce çişini yapıyor sonra oynuyor. Aynı şekilde ben de orayı burayı elledikçe geriliyorum ama yarın daha rahat olacağım yoksa artık usanıp yeniden reddeder diye korkuyorum. İnş çabuk öğrenirler.

suyu acma mevzusuna vanayi kapatmak seklinde çözüm buldum muslugu acinca sen cok actin suyumuz bitti diyorum yoksa wcde ki herseyle oyalanip cis e odaklanamiyor su olmadan cis de kakada yapmaya baslamisti

Back