çok komiksiniz ya kızcağız ne demiş tuvalet eğitimi dememek gerekir demiş ne kötü anneliğini bırakmışsınız ki bu kimsenin haddi değil ne de vermediğiniz ders! kalmamış.. Haklısın arkadaşım bende sana katılıyorum çevrem pedagog psikologlarla dolu onlardan da öğrendiklerim var. Tuvalet Eğitimi demek yanlış bencede tuvalet geçiş dönemi ya da tuvalete gideceğini öğretme denilebilir. Ne demek istediğin anlaşılmıştır anlamak isteyene..
5 yaşına kadar yapanları ben de gördüm, okula gidiyor ama bezleniyor. annesi hava soğuk öğretemem, ay sıcak öğretemem diye diye bu yaşa getirdi. kakasını bile altına yapıyor kız
sen benim anneliğimi eelştiremezsinn emin ol senden daha kontrolü ve eğitimli bir anneyimdir.ben düşüncelerimi açıkladım asıl senin eleştirme tarzın çok ağır itamlarla dolu .
bir bebek doğduğunda evet kedi köpekten farksızdır.[/B]hiç bir şey bilmez.onlar gibi sadece yeme içgüdüleri vardır.zamanla tuvalet EĞİTİMİ konuşma eğitimi okuma eğitimi yabancı dil eğitimi veririz.bunları da eğitmeyin o zaman.bırakın kendi kendine konuşmayı öğrensin.o öğrenecek diye basit kelimelerle konuşmayalım ahbabımızla konuşuyor gibi konuşalım bakalım ne zaman öğrenecek konuşmayı.bırakın kendi kendine okumayı öğrensin..emin olun tuvalet eğitimini kazandırmazsanız değil 3, 5 yaşına kadar altına yapar.ne gerek var tuvalete yaparım altıma nasıl olsa temizleyenim var der.ve her konuda da herşeyi sizden bekler.annem tuvalete götürsün annem yedirsin annem uyutsun..sonra kendine güvensiz hiç birşeyini kendi yapamayan aciz evlatlar yetiştirelim.özgürlükten kasıt bu değil!kızıma 18 aylıkken tuvalet eğitimini kazandırdım ve emin olun sırf bu yüzden yaşadığı özgüven bir çok konularda da kendini gösterdi.bu sizin kararınız ama bu kadar sert uslupla bizlerin kararınıda yargılayamazsınız.yada sizin kararınızı bu şekilde yargılayanları da anlayışla karşılamalısınız
kimse konuyu saptırmıyor..bu kadar insan mı yanlış düşünecek..bir Allahın kuluda haklısın demedi sana..sende haksız olmayı yediremiyor ve herkese saldırıyorsun bence..yapılan yorumlar gayet mantıklı çünkü..
1-Sen değil siz.
2-Eleştirmek zaten haddime değil anneliğinizi kimsenin anneliğini eleştirmek kimsenin haddine değil..Sizede burada bir had düşüyor ama değil mi???
Kontorllü anne olmak?Neye göre kime göre??Anneliği mi yarıştırıyorsunuz şimdide..Hemde benimle..Sadece gülüyorum size.
Tarzınız çok yanlış.Bunu bilin..Sizin tarzınız bana bir şey kaybettirmez ama size kazandırır..
Ne diyeyim Allah kolaylık versin,sizinle görevim gereği tartışmıyorum.Düşüncemi her üye gibi saygı çerçevesinde belirttim.Benim ve burdaki yavrusuna tuvalet eğitimi dahil hayatındaki tüm terbiyeleri veren anneler evlatları için kedi köpek lafını kullandırtmaz.Düşüncenizdir olabilir ama ifade etmeninde bir uslubu vardır.Bu uslubunuzdan dolayı eleştiri alıyorsunuz.
Neyse siiznle tartışmaya hiç niyetim yok benim.Yanlış kişiyim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?