- 24 Ağustos 2012
- 57
- 20
Merhaba arkadaşlar. Benim 38 aylık kızım var ve hala bez kullanıyoruz. Yazın uğraştım ama pes eden taraf ben oldun malesef. Çünkü bezsiz gezmek hoşuna gidiyor ama tuvaleti reddediyordu. her yolu denedim ama olmadı. Çişi geldiğini de söylemiyordu. Eee artık iyice büyüdü ve hergün çişim geldi diyip çişini yapıyor kakam geldi diyip yapıyor. Bezini çıkardığımızda bağlamak istemiyor ama hala tuvaleti de lazımlığıda reddediyor. Zorla lazımlığına oturttuğumda ağlıyor. Tuvalete zaten hiç gitmiyor. Klozete oturmak istemiyor. Bezsiz dolaştığında çişim geldi diyor lazımlığına oturtmak istediğimde gelmedi gelmedi diyip bir süre sonra altına yapıyor. altına yaptığında rahatsız oluyor bacaklarını açarak yürüyor. Hiç kızmadım şimdiye kadar altına yaptığı için. Olsun bizde yapmıştık sonra lazımlığa sonrada tuvalete yapmaya başladık falan diye anlatıyorum. aklınıza gelebilecek her yolu denedim ama malesef yapmıyor. Ne yapıcamı bilmiyorum. Bir fikri olan ya da kendi çocuğu, etrafında böyle olanlar nasıl yöntemler denedi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkeze.