merhaba benim gibi dertli olan anneler efe 2buçuk yaşında 2yaşına girmeden başladık tuvalet eğitimine kendi çok meraklkıydı başardı da sadece geceleri bağlıyoruz tuvalete tamamen alıştı hiç altına yapmadı diyemem herçocuk gibi efe de arada yaptı ve 2 haftadır sanki özellikle yapıyor konuşmak istemiyor bununla ilgili lafı çeviriyo dikkatimi dağıtmaya çalışıyo her istediği oluyo mutlu bir çocuk bi gerginlik bastı onu sinirli oynarken bağırıyo babayı çok özlüyo sürekli çamaşır yıkamaktan asmaktan ve kurutamamaktan bana geldiler artık nolur aranızdan sesimi duyup ta bizdede öyle diyeniniz var mı uzmanlar 4 yaşına kadar normal tuvalet eğitimi uzun süreç diyor ama efe özellikle yapıyo bazen pipisinin ucu kızarık oluyo kaçırıyo üşütüyo galiba giydiriyorum üşümesin diyedikkat ediyorum ama çocuk işte yerlerde oynarken üşütüyo galiba bide tv çok izliyo acaba dikkat yetersizliği denilen şeymi başladı altına yapınca rahatsız olurdu anne çıkar diye ağlardı nerdeyse ben görmesem hiçsöylemiyor tuvaletin var mı deyince bağırıyor yok diyo 5 dk sonra yapıyo ne zormuş çok kolay diyodum ama zorlaştı kızlar