Tuvalet kağıdı rulosundan yaptığım duvar süsüm

Sulec

ELEŞTİRİYE AÇIĞIM..HAA DİNLEMEM O AYRI 😎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
837
179
39
$ŞULE184.jpg $ŞULE186.jpg $ŞULE187.jpg nasıl sizce ??

vayyy cok superde bıd enasıl yaptını ne surudunu ne mazeme kulandını yazsaydın guselım cok ıyı olurdu benım anladım su yuvarlak olan kagıdını ezıp ınce ınce kesmısın makas ıle sonra yapısdırdınmı naptın anlatsan aanlatsana anlatsana:KK70:

süper gözüküyor valla....ellerine sağlık böyle becerikli ve oluşuturu hatunlara bayılıyorum.....

evet bende merak ettim nasıl yapıldıgını.

kim der ki tuvalet kagıdı diye :KK9:

ama bunlar çok güzel olmuş eline saglık:18:
teşekkür ederim :KK61:
sanırım yaratıcı olmak böyle birşey emeğine sağlık tatlım:KK71:
çook teşekkürler:KK49:
vayyy cok superde bıd enasıl yaptını ne surudunu ne mazeme kulandını yazsaydın guselım cok ıyı olurdu benım anladım su yuvarlak olan kagıdını ezıp ınce ınce kesmısın makas ıle sonra yapısdırdınmı naptın anlatsan aanlatsana anlatsana:KK70:

ever canım kestikten sonra siyaj spreyle boyadım,sonra tutkal sürüp sürüp simledim,sonrasında ise silikon tabancasıyla yapıştırdım bu kadarcık:KK9:

hım tutkal surunce demı tas gıbı oluyor daha once tutkal kulanmadım ıcın yanı demem okı kartonya tutkal ıle sert oluor oda yıpranmasını engellıor

[/B][/B]
hım tutkal surunce demı tas gıbı oluyor daha once tutkal kulanmadım ıcın yanı demem okı kartonya tutkal ıle sert oluor oda yıpranmasını engellıor

evet biraz daha sertleşiyor ama ben sertleşmesi için değil simlerin yapışması için tutkal sürdüm.Sen sim kullanmayacaksan gerek yok tutkal sürmene canım

kızlar gülmeyin ama ben hala anlamadım:KK69: ama süper olmuş ya harika valla.Biraz detaylı açıklasanız :KK43:

kızlar gülmeyin ama ben hala anlamadım:KK69: ama süper olmuş ya harika valla.Biraz detaylı açıklasanız :KK43:

şimdi şöyle oluyor canım,tuvalet kağıtlarımız ve mutfak peçetesi havlularımız bitince atmıyoruz...Karton rulolarını ben 1cm arayla kestim,sonra siyah spreyle boyadım,kuruduktan sonra tutkal sürdüm ve hemen üstüne toz sim sürdüm(tutkalı simi sabitlemesi için sürdüm)sim sürmeycekseniz gerek yok tutkala.sonra silikon tabancasıyla istediğiniz şekilde tutturuyorsunuzşekillendirmesi hayal gücünüze kalmış artık :KK34:umarım anlatabilmişimdir

X