Tuvalet iletişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben oğlumun daha acıktığına şahit olmadım tuvaletini de yaptıktan sonra söyler hep. Düz tuvalet eğitimi versem yetecek bana. Yapabilene helal olsun diyorum.
Ay ben de son zamanlarda meme dememesinden dertliyim, eskiden isterdi. 10 gündür falan ben ne zaman meme ister misin desem heyecanla ver ver diyerek koşup bluzumu açıyor, e yavrum madem bu kadar hasrettin bi söyleseydin ağlasaydın yok..

Bir buçuk yaş sonrası bilinçli birşekilde her bebek öğrenir ama öncesi bence nadiren uygulanabilir bir durum,gerçekten hep tetikte olmak lazım.ben çocuklarım bir yaşına gelene kadar kendime gelemedim yorgunluk,uykusuzluk… birde bunun takibi bana ağır gelirdi.

Ahahaha sütten kesme faslına geldiğinizde meme dememesi için dua edeceksiniz. Çocuk büyütürken şartlar değişiyor sürekli

Aslında bebekler konuşmadan da her şeyi anlatıyorlar, anne babaya düşen anlamaya çalışmak. Heyecanla bekliyorum kitabın gelmesini. Süreçte sizi zorlayan şeyler oldu mu peki yoksa hemen alıştı mı?
Aslında alıştı diye bir şey yok, ben onun iletişim dilini anlamaya çalıştım. Ve oğlum beni yönlendirdi genelde.
2 lazimlik aldım biri salonda biri wcde.
Bazen tutamayp wcye kadar gidemdgi zaman salonda çişini yaptı ve 1 kere bile altına kaçırma yaşamadık.
İsin içine girince konsuruz yine ama asla zorlama yok bu akışında bir şey olacak hayatnzda zaten.

Kesinlikle biraz daha fazla özveri gerektiriyor bu uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…