- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
benimde oğlum şuanda tam 2 yaşında yeni girdi ve tuvaletini lazımlığa yapmaya 22 aylıkken başladı ve halada yapıyor söylüyor benim biriciğim o,,ve evet sabır gerekiyo bazen annelere ama şükür ben hiç yaşamadım benim oğlum hep söyler yanlızca şuan geceleri bağlıyorum bez okadar oda olsun artık dimi,,bide ufak kızım var bide 11 aylık bana dahada sabır lazım ama anlıyo sanki benim bide kardeşiyle ilgilenmem gerektiğini hiç üzmüyo okonuda beni canım ,,ve çocuğa dövücem söyle falan denirse olmaz ozaman dahada inada biner korkar yok ben tasvip etmiyorum durun bi çiş diyo oğlum gidip geliyim heheheh geldim valla ablamın 7 yaşında oğlu var ve annesinden korkusuna hala geceleri altını ıslatıyo kızlar yapmayın çok kızıyomuş sabahları altına neden yaptın diye dövdüğüde oldu hep yeğenim söylüyo ve bana demiştiki geçenlerde teyze sende bugün kalmak istiyorum ama kalamamki kızarsın bana dedi bende neye kızıcam diyince hani ben geceleri altıma yapıyorumya bazen ondan dedi okadar kötü oldumki tatlım ben annenmiyimde kızıcam korkma gerekirse bez bağlarım demiştim utanmış ama sevinmişti siz siz olun yavrularınıza bu konuda kızmayın,,
ve ben dediğim gibi geceleri bağlıyorum daha çünkü kaldırırsam çok kötü ağlıyor ve kardeşide uyanıyo oyüzden onu biraz ertelemek zorundayım eh olsun okadar ama bezi arada ıslak olmuyo mutlu oluyorum ama herzaman değil
ve ben dediğim gibi geceleri bağlıyorum daha çünkü kaldırırsam çok kötü ağlıyor ve kardeşide uyanıyo oyüzden onu biraz ertelemek zorundayım eh olsun okadar ama bezi arada ıslak olmuyo mutlu oluyorum ama herzaman değil