2 yaşını 2 ay geçmiş olan kızım için artık tuvalete gitmenin vakti geldiğini düşünüyürum.
sormak istediğim şu,gündüz bezlemeyi bırakınca gecedemi bırakmalıyım yoksa gündüz eğitimini tamamladıktan sonramı gece bezlemeyi bırakmalıyım.
çok kararsızım tuvaleti daha yeni tanırken gece uyku sersemliğiyle tuvalete yaptırabilirmiyim bilmiyorum
tecrübeli olanlar nasıl başardınız anlatın.
birde biyerlere giderken bezlemek iyi olmaz diyolar.buna ne diyorsunuz.
teşekkürler
oncelıkle hepınıze kolay gelsın.bana gore cocuk buyutmenın en zor kısmı bu tuvalet egıtımı.yanı benım en zorlandıgım durum buydu.ama basladıysanız pes etmeyın derım ben cunku bu egıtımı ne zaman verırsenız verın bı 1 hafta 10 gun heryerden cıs temızlıyceksınız.tabı belkı daha kolay atlatanlar vardır ama en kotu ıhtımal 10 gun buna katlanıcaksınız.ondan sonra hersey daha kolay oluyo.oglum 3 bucuk yasında hala bazen kazalar olmuyo dııl ama cok daha rahatız.ben gunduz ve geceyı aynı ande bıraktım.ama gece en az 3 kez kaldırdım tuvalete.1 ay sonra gece kalkıp o bızı uyandırmaya basladı.yanı demem o kı cıs temızlemekten gınaa gelıyo ama sabır edın.ınsan hıc bıtmıcek sanıyo ama en kotusu benım oglumdu oda 10 gun srdu.hepınıze tekrar kolay gelsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?