Tuvalet egitimine baslayanlar burdami

mihrimah16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
454
281
103
31
Su donemde baslayan arkadaslarla fikir alisverisinde bulunalim bugun 3.gun bitti ikiz kizlarim icin birisiyle biraz yol katettik soylemesede gidince yapiyoruz arada kacaklar oluyor tabi.ama digeri inat biraz zorlaniyoruz oturuyoruz yarim saat 40 dakika belki yapiyoruz yada iceri gelince saliyor.cisli gezicem kakali gezicem diye agliyor hatta genel huyu bu ama su donemde zorlaniyorum ustelik calisiyorum bayram izninde bu isi halledebilirmjyim diye uykularim kaciyor.
Velhasil destek ariyorum kendime

Ben de oğlumun bezini bu gün çıkardım. Önceden hep anlatıyordum hevesi de vardı ama bir kere bile tuvalate yapmadı da söylmedi de. Hep altına yapıyo yapınca da ıslandı diyo. Sizin bebişleriniz alıştı mı kaç gün sürdü.?

Kizimin birisi 3.gunun aksami cisim var dedi.7.gunden sonra kacak hic olmadi.ilk gun yaptigininin bile farkinda degildi.digeri surekli tuttu rekoru 14.saat geri bagladim 7.gunde.birkac gum sonra kendisi cikardi.ve yapti.bol sabir ve kolayliklar diliyorum

Ben de 5. Günde bez bağladım malesef sadece 1 kere lazımlığa yaptı.

Ben başladım sayılır, oğlum hevesli ama esim pek değil, külot bez karışık gidiyoruz. Kakayi bezli de olsa haber veriyor. Cişi, külotluysa ya hepsini altına yapıp haber veriyor ya da bir damla yapıp haber veriyor, kalanı tuvalete yapıyor. Bazen de çiş diyor lazimliga oturuyoruz, yok diyip kalkıyor. Dün ilk kez gece çiş diye uyandı ama tuvalete de gitmek istemedi.
Ben tam anlamıyla başlamadım, tatil planımiz var. Ondan sonra gündüz çıkartacagim tamamen bezi. Sürece göre şekil alırım. 29 aylık çocuğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…