- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 33
- Konu Sahibi EmineOgretmen790932
Bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım uzun uzun yazanlar hep bana güven verdi o yüzden bende bu süreci sizinle paylaşmak istedim.
Başlamadan önce eşimde bende sürekli çişimiz geldi tuvalete gidiyoruz diyerek bu durumu sürekli belirttik zaten oğlum benim arkamdan tuvalete giriyordu rol model biz olduğumuz için biz ne yaparsak oda onu yapıyor ve yapacak buradan yola çıkarak sizinle tuvalete girmesi sorun değil
Çömelerek ve gizlenerek büyük tuvaletini yapıyordu
Tuvalette peçete ile önünü arkasını siliyormuş gibi yapıyordu
Her gece olmasa da kuru kalkıyordu 19. Ayda Bi kaç defa yakalayıp tuvalet mermerine kaka yapmasına izin verdim onu görünce heyecanlandı aferin hadi temizleyelim gitti by by diyerek 5 gün bu şekilde bir süreç olmuştu
Bezsiz bebekten de yola çıkarak aslında onlar her zaman hazır önemli olan bizim hazır olmamız bende Bi eğitimci olarak bu sürece hazır olduğum için okulların kapanmasını fırsat bilerek başladım
Bi tane kitabımız vardı ara ara da onu okuduk
Giyinmekten hiç hoşlanmıyor çıplak gezse gezecekti öyle
Kendime de güvendiğim için bu süreci başlattım
Başlamadan önce eşimde bende sürekli çişimiz geldi tuvalete gidiyoruz diyerek bu durumu sürekli belirttik zaten oğlum benim arkamdan tuvalete giriyordu rol model biz olduğumuz için biz ne yaparsak oda onu yapıyor ve yapacak buradan yola çıkarak sizinle tuvalete girmesi sorun değil
Çömelerek ve gizlenerek büyük tuvaletini yapıyordu
Tuvalette peçete ile önünü arkasını siliyormuş gibi yapıyordu
Her gece olmasa da kuru kalkıyordu 19. Ayda Bi kaç defa yakalayıp tuvalet mermerine kaka yapmasına izin verdim onu görünce heyecanlandı aferin hadi temizleyelim gitti by by diyerek 5 gün bu şekilde bir süreç olmuştu
Bezsiz bebekten de yola çıkarak aslında onlar her zaman hazır önemli olan bizim hazır olmamız bende Bi eğitimci olarak bu sürece hazır olduğum için okulların kapanmasını fırsat bilerek başladım
Bi tane kitabımız vardı ara ara da onu okuduk
Giyinmekten hiç hoşlanmıyor çıplak gezse gezecekti öyle
Kendime de güvendiğim için bu süreci başlattım