• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet Eğitimi ?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
39
İstanbul
öncelike herkeze merhabalar diliyorum oğlum 2 yaşını bitirmek üzere 4 kasımda inşallah çiş olayı aklımı karıştırıyor bir çocuğun çişe alışması 2 yaşından sonra olması gerekli bildiğim kadarı ile fakat zorlu bir süreç biraz daha beklemem gereklimi bilmiyorum çevremde 2 yaşın alıştıranda var alıştıramayanda sanırım çocuğuna bağlı havalarda soğudu anlayacağınız biraz aklım karışık vede kendime güvenim pek yok alıştıranınız varmı yada deneyeniniz fikirleriniz nedir teşekkürler

bnm kızımda 19 aylık ama 18 aylık bir tanıdığım söylüy o dio bnm kızda hiç söyleyim gibi bir şey yok düşündkçe çıldııyom bu işin içinden nasıl çıkcam bilmiyom bendee tavsiye bekliyom :50:

benim 5 yaşında bi kızım ve 2 yaşında oglum var..ben kızımı 2 yaşında kestim bezden ama erkek çocuklarında bu süreç 3 yaşına kadar sürebilir..ama 10 gün alabilir bu sıkı yariş tlf alarmını 2 saattte ayarlayın ve ona lazımlıgı sevdirin sakın onu beraberinizde tuvalete sokmayın bu çok yanlış.. alarm çaldıgı zaman tuvalete götürüm ve onu güzel bişey yaptıgı için ödüllendirin şımartın bu onun hoşuna :61:gidecektir..her götürmenizde yapın ben yaptım kızım çok şımarık ama olsun ben onu böyle sviyorum..bu süreç içinde iken gece altını ıslatmadıgı zaman bezi daha takmayın gecede uyandırmayın gece uyumadan fazla su ve süt içmesini engelleyin fazla vermeyin bu şekilde çok rahat kuttulur bezden ama kış ayı pek uygun degil baharı beklemenizde fayda var ben oglum için baharı bekliyorum.. bu soguk havalarda hastalık kol gezioo o yüzden bu mevsimde tavsiye etmem

benim kuzum da doldurdu iki yaşını..yazın alıştırmak istedim fakat hiç niyeti yoktu..hazır da değildi..
siz de şu soğuk günlerde kendinizi de bebeğinizi de hırpalamayın bence... kazalar olacak, altını ıslatacak, çamaşır çıkacak onlar kurumayacak, sürekli wc ye taşınan çocuk üsütecek vs.. bir sürü sıkıntı.. havaların biraz ısınmasını bekleyin.. ben öyle yapacağım :)ilk bahar-yaz aylarında alıştıracağım inşaAllah..

yavrunuzla sağlıklı günler :77::77:

Back