• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eğitimi

Havvaklc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
13
1
1
28
Ya oğlum 2 yaşına girdi normalde tuvalete gidiyor dönüp poposunu sildirip el yıkıyordu şimdi yok hem bez istemiyor hem tuvalet acaba lazımlık alsam sever mi dedim onu da istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum ilk çocuğum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın ( pantolon bez çıkarıp denedim kokuyor vs diye ama yok yinede halıya vs yapıyor)

Öncelikle biraz yavaştan alıp bu konu hakkında kitaplar okuyun birlikte. Çok güzel hikaye kitapları var. Spnra oyuncaklarına bir şeylwr içirip yedirip aaa çişin mi geldi kakan mı geldi tamam gel tuvalete götüreyim diyip oyuncakları tuvalete götürüp lazımlığa oturtun. Acele etmeyin ön hazırlık yapın. Beraber gidip lazımlık seçin iyice bilgilendikten sonra ve sizde gün içinde benim tuvaletim geldi tuvalete gideyim tuvaletimi yaptım rahatladım gibi özendirici olun. Sonrasında sen de istersen , hazır olduğunda bu şekilde buraya yapabilirsin diyin. Bana söylersen sana yardımcı olurum. En son çok isteklş gördüğünüzde bezlerini bir yere koyun ve bu kadar bezimiz var bu bezler bittiğinde artık bez bağlamayacağız seninde hazır olduğunj görüyorum tuvalete gitmek çok eğlenceli olacak kakalara çişlere bay bay yapacağız sifonu çekerken derseniz oldukça heyecan dolar o da isteklenir❤️🙏

Ya 4 gündür gündüzleri bez takmıyoruz kakası gelince söylüyor fakat küçük çişi gelince söylemek istemiyor soruyorum hadi oğlum gidelim mi var mı diye yok diyor arkamı bi dönüyorum yere işemiş kaka yapıyor kendi yıkıyor hatta poposunu silmeye çalışoyor her kafadan sonra ayaklarına kadar yıkatıyor ama küçük çiş söylemek istemiyor

Öncelikle biraz yavaştan alıp bu konu hakkında kitaplar okuyun birlikte. Çok güzel hikaye kitapları var. Spnra oyuncaklarına bir şeylwr içirip yedirip aaa çişin mi geldi kakan mı geldi tamam gel tuvalete götüreyim diyip oyuncakları tuvalete götürüp lazımlığa oturtun. Acele etmeyin ön hazırlık yapın. Beraber gidip lazımlık seçin iyice bilgilendikten sonra ve sizde gün içinde benim tuvaletim geldi tuvalete gideyim tuvaletimi yaptım rahatladım gibi özendirici olun. Sonrasında sen de istersen , hazır olduğunda bu şekilde buraya yapabilirsin diyin. Bana söylersen sana yardımcı olurum. En son çok isteklş gördüğünüzde bezlerini bir yere koyun ve bu kadar bezimiz var bu bezler bittiğinde artık bez bağlamayacağız seninde hazır olduğunj görüyorum tuvalete gitmek çok eğlenceli olacak kakalara çişlere bay bay yapacağız sifonu çekerken derseniz oldukça heyecan dolar o da isteklenir❤️🙏
Ya bay bay demeyi falan yaptık ondan da sıkıldı sanırım klozet istemiyor normal olana gidiyoruz hatta korkmasın diye basamaklı klozet aparatı aldım ama ypk onu istemiyor kendisi küçük klozet aldı kedili falan ama ona da yapmıyor

Arkadaşlar 34 aylık oğlum 10 gündür tuvalet eğitimi veriyorum gitmeye başladık da ama cişide kakayı da ayakta yapıyor lazımlık istemedi normal alaturka tuvalet kullanıyor biraz oyunla veya telefonla çömeliyor ama kaka ve ciş gelince ayağa kalkıyor

Back