Merhaba. Baskı gördüyse yaptığına şükredin demek istedim. Neden izin verdiniz? Kaç yaşında eğitim almaya başladı?Merhaba kizlar.benim sorunum oğlumun kakasını surekli duşakabin de banyo yaparken yapmasi.cisini tuvalete yapiyor ama kakaya gelince illa banyo yapicam diyor.banyo yaparken yapiyor.diceksiniz tramvami yasadi halasi babannesi cok baski yaptilar vakti zamaninda cocuk odur budir toparlanamadi.onerilerinizi goruslerinizi bekliyorum. Bu arada oglum 3.5 yasinda.
Duşakabinde lazımlığına yapıyor diye umuyorum.Merhaba kizlar.benim sorunum oğlumun kakasını surekli duşakabin de banyo yaparken yapmasi.cisini tuvalete yapiyor ama kakaya gelince illa banyo yapicam diyor.banyo yaparken yapiyor.diceksiniz tramvami yasadi halasi babannesi cok baski yaptilar vakti zamaninda cocuk odur budir toparlanamadi.onerilerinizi goruslerinizi bekliyorum. Bu arada oglum 3.5 yasinda.
Merhaba canım Ekim annelerinden hatırladım seni :) Ben oğlumun sevdiği ayıcık kedicigi vs tuvaleti gelmiş deyip tuvaletw götürüyordum.Sen de sevdiği hayvan oyuncağıni bak kakası gelince tuvalete gitmek istiyorlar,çünkü kaka tuvalete yapılır diyebilirsin.Kaka ile ilgili kitaplar var onları da okuyabilirsiniz birlikte,"teonun kaka kitabı" mesela biri buMerhaba kizlar.benim sorunum oğlumun kakasını surekli duşakabin de banyo yaparken yapmasi.cisini tuvalete yapiyor ama kakaya gelince illa banyo yapicam diyor.banyo yaparken yapiyor.diceksiniz tramvami yasadi halasi babannesi cok baski yaptilar vakti zamaninda cocuk odur budir toparlanamadi.onerilerinizi goruslerinizi bekliyorum. Bu arada oglum 3.5 yasinda.
Tuvalet eğitiminde cezanin yeri yokturDuşakabinde lazımlığına yapıyor diye umuyorum.
Kakasını her gün yapıyordur her gün duş alıyor muydu yaz gelmeden de? Duş almadığı zamanlar nasıl tepki veriyor?
Bir çok yöntem denemişsinizdir diye düşünüyorum. Klozete takılan çocuk aparatlarından alın. Çocuklar düşeceklerini sanıyorlar. Bence en önemli koşul bu. Duşa tuvaletten sonra sokun. Bunu da sürekli yapmayın. Bu defa her tuvaletten sonra duş ister.
Klozete yapması karşılığında ödül verin.
Duş koşullarını kötüleştirin. Su kesildi, su az akıyor, banyo oyuncağı yök, su az akıyor, soğuk akıyor vs diyin.
Son çare: İzinde iseniz ya da haftasonu ailenizden birilerinde kalma imkanınız varsa lazımlık olmadan klozete oturtun.
Sevdiği birşeyden mahrum bırakma cezadırDuşakabinde lazımlığına yapıyor diye umuyorum.
Kakasını her gün yapıyordur her gün duş alıyor muydu yaz gelmeden de? Duş almadığı zamanlar nasıl tepki veriyor?
Bir çok yöntem denemişsinizdir diye düşünüyorum. Klozete takılan çocuk aparatlarından alın. Çocuklar düşeceklerini sanıyorlar. Bence en önemli koşul bu. Duşa tuvaletten sonra sokun. Bunu da sürekli yapmayın. Bu defa her tuvaletten sonra duş ister.
Klozete yapması karşılığında ödül verin.
Duş koşullarını kötüleştirin. Su kesildi, su az akıyor, banyo oyuncağı yök, su az akıyor, soğuk akıyor vs diyin.
Son çare: İzinde iseniz ya da haftasonu ailenizden birilerinde kalma imkanınız varsa lazımlık olmadan klozete oturtun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?