Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende kızımda o aylarda denemiştim benim kızım çok akıllı çok laf dinleyen bir bebekti. Altına artık yapmayacaksın lazımlığa yapacaksın demiştim anlatmıştım herşeyi ve kızım bir gün bir gece hiç tuvalete gitmedi sabah inanılmaz bir bağırışla uyanmıştı çişini tuttuğu için ağlıyodu bende bez bağlayıp bezine yap demiştim yapmıştı. Anladım ki o aylarda hazır değilmiş bekledim tam 2 yaşına gelince aynı şekilde söyledim ve bir gün de öğrendi. Gece kesinlikle bez bağlamadım hem gece hem gündüz kestim geceleri de kaldırmadım ben hiç hep kaldır yaptır falan dediler ama ben kaldırmadım ve öylede alıştı hala da gece tuvalete kalmaz. Herkes kendi çocuğunu daha iyi tanır ona göre hepsinin eğtimi bir değildir bence. Ben tuvalete gidiyorum bak ben buraya yapıyorum şeklinde gösterip konuşabilirsin Allah kolaylık ve sağlıklı ömürler versinİyi geceler bayanlar .size sorum .16aylik bir kızım var .tuvalet eğitimi vermek. Ve bezden kesmek istiyorum biliyorum erken ama bez fiyatları almış başını gidiyor ben nasıl yardımci olabilirm kızıma yardım ve bilgi. Verirseniz çok güzel olur .şimdiden teşekkürler
Doğrudur yazı beklesem daha iyi ama .eşim artık bez almakdqn yoruldu ve pahalı .yada ne bilim bezle faln bağla diyor bende o zmn tuvalet eğitimi ile ilgili şeyler araştırıyorum en iyisi hangisiyse onu yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimÖncelikle çok sabır, ve Birgün elbet bunu öğrenecek bunu asla unutmamanı diliyorum.
Bence 2 yaşını doldursun, çünkü şimdi öğrense yine de çok zorlanacaksin tuvalet eğitimi sadece çişini geldiğini anlayıp, sana haber vermesiyle bitmiyor. Ayrıca havalar ısınınca başlamanı tavsiye ediyorum.
Maşallah barek Allah .Ayn her çocuk aynı değil ben anlatsqm ilkinde anlar ama ikincisinde unutur o yüzden yavaş yavaş yaptırmayı düşünüyorum yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederimMerhaba bende kızımda o aylarda denemiştim benim kızım çok akıllı çok laf dinleyen bir bebekti. Altına artık yapmayacaksın lazımlığa yapacaksın demiştim anlatmıştım herşeyi ve kızım bir gün bir gece hiç tuvalete gitmedi sabah inanılmaz bir bağırışla uyanmıştı çişini tuttuğu için ağlıyodu bende bez bağlayıp bezine yap demiştim yapmıştı. Anladım ki o aylarda hazır değilmiş bekledim tam 2 yaşına gelince aynı şekilde söyledim ve bir gün de öğrendi. Gece kesinlikle bez bağlamadım hem gece hem gündüz kestim geceleri de kaldırmadım ben hiç hep kaldır yaptır falan dediler ama ben kaldırmadım ve öylede alıştı hala da gece tuvalete kalmaz. Herkes kendi çocuğunu daha iyi tanır ona göre hepsinin eğtimi bir değildir bence. Ben tuvalete gidiyorum bak ben buraya yapıyorum şeklinde gösterip konuşabilirsin Allah kolaylık ve sağlıklı ömürler versin
Öncelikle sürekli konuşup bu konuyu anlatın. Benim kızım da artık tuvalete gidecek bezler pis atacaz bunları gibi güzel şeylerle başlayın. Önce kulağı alışsın. Çarşıya birlikte gidip kendi beğendiği lazımlığı alın. Sonra gösterin gün içinde bezini çıkartın arada hadi gel lazımlığa yapalım falan deyin. Öylece hazır olduğunda tamamen atarsınız beziMaşallah barek Allah .Ayn her çocuk aynı değil ben anlatsqm ilkinde anlar ama ikincisinde unutur o yüzden yavaş yavaş yaptırmayı düşünüyorum yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim
16 aylık erken ama cocuk eğer hazırsa neden olmasınİyi geceler bayanlar .size sorum .16aylik bir kızım var .tuvalet eğitimi vermek. Ve bezden kesmek istiyorum biliyorum erken ama bez fiyatları almış başını gidiyor ben nasıl yardımci olabilirm kızıma yardım ve bilgi. Verirseniz çok güzel olur .şimdiden teşekkürler