Tuvalet eğitimi

Ylz_42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
9
0
1
Oğlum 3 yaşında tuvalete gıtmek istemıyor çaktırmadan altına yapıp saklanıyo. Konuşabılıyor derdinide anlatıyo ama iş tuvalete gelince ben gıtmem dıyo.Ne yapacagım benımle aynı durumda olan var mı?

Oğlum 3 yaşında tuvalete gıtmek istemıyor çaktırmadan altına yapıp saklanıyo. Konuşabılıyor derdinide anlatıyo ama iş tuvalete gelince ben gıtmem dıyo.Ne yapacagım benımle aynı durumda olan var mı?
uf hiç sorma en korktuğum şeylerden biri..kızım 28 aylık yazı bekliyorum bende. üç yıllık bir alışkanlık bu kolay değişmez canım tavsiye veremiyorum ama. ödül işine falan mı başvursan acaba

Bılmıyorum ya etmedıgı yer kalmadı yaz dan berı ara ara ugrasıyorum yok kabul etmıyo tam bu sefer. Öğretcem dıom sonra bakıorum aglamaya başlıyo zamanı degıl dıyıp tekrar bırakıyom böylede sanki hiç zamanı gelmıcek gıbı 😥

Sizde onunla beraber tuvalette oturun benim ikizlerim iki yaşından sonra öğrendiler.Onlarla tuvalette otururdum.Çiş kaka yapinca alkislarla kendimizi kutlardik🙄Bez takmadim o süreçte defalarca altlarina yaptılar ama sabirla davrandım.Önce biri tam manasiyla alıştı biraz uzunda olsa diğeri alıştı.Ama hic pes etmedim.Simdi oglum 2 yasina girecek alistirmalar yapıyoruz ablalarindan görüp çişı varmış gibi banyoya koşuyor cikariyorum bezini hayali yapiyoruz😂

Önce tuvalete neden gitmek istemediğini bulun derim. Tuvaleti birlikte sevimli bi yer haline getirin. Yapışkan sevimli kahramanlarlar falan olsun.tuvaletin korkulacak bir yer olmadığına ikna olmalı biseyden korkuyo tedirgin oluyo olmalı. Psikolojik Hazırlığı tamamladıktan sonra bezini tamamen çıkartmadan ara sıra tuvaletini klozete yapmasını teşvik edin . Bezi cikardiydaniz sevdiği figürlü iç çamaşırı alın belki kirletmek istemediği için söyleyebilir. Sık sık hatırlatın tuvalete gidelim mi gibi

Back