oğlum bu ayın 20 sinde 3 yaşını doldururdu. ve biz hala tuvalet mevzusunu halledemedik. Ne zaman başlamaya kalksam problem yaşadım. Kiminde şehir dışına çıkmamız gerekti.Kiminde hastalandı. Ben en sonunda perşembe günü karar verdim ve uygulamaya geçirdik. perşembe gününden beri lazımlığa yapmaya çalışıyoruz ama söyle bi sorunumuz var bir kere lazımlığa yaparsak üç kere yere yapıyoruz. geçen seneden beri çişinin ve kakasının farkında ikisi de geldiğinde söylüyordu ama tuvalete yapmıyorduk her seferinde bez bağlatıyordu. şimdi de çişi ya da kakası geldiğinde bez bağla diye ağlıyor bende bezi bitti ve yeni bez almadım. Güzellikle anlatmaya çalışıyorum oğlum bezimiz kalmadı alamayız falan diye ama dinlemiyor. Çişini lazımlığa yapması için elimden ne geliyorsa yaptım. şarkı söyledik beraber ödüller verdim. ve yavaş yavaş lazımlığa yapmaya başladık. ama kaka olayımız perşembe gününden beri yok yapmadı hiç kakasını bende ne yapıcamı şaşırdım. Fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:2::2::2: