Tuvalet Eğitimi Tuvalet Eğitimi Hakkında Destek Verirmisiniz?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
selam kızlar ben 25 yasında 31 aylık bır erkek bebek annesıyım
ben bosandım dogumdan sonra aılemle yasadım ve annem baktı hep ogluma ben ısteyken dogal olarak annem ona bırseylerı daha rahat yaptırıyor ancak ılk bahardan berı bır sekılde tuvalete alıstıramadık oglumu
bazen tuvalete yaptı bazen genelde sık sık yaptıgı cısını yaptıkran sonra tuvaelte gıdıp bezını cıkartırıyor oylce yapmayı beklıyor acaba dıyorum geldıgını ıdrakmı edemıyor?
doktora goturmeyı dusunuyorum c ıddı cıddı?

bundan 2 hafta evvel evlendım ben oglumda elbet yanımda sımdı kurbanda 12 gun ızınlıyım o zaman egıtım vereyım dıyorum cunku 12 gun sekmeden ıse gıtmeden beraber olucaz o zamana kadar tuvalet egıtımı hakkında artık tek bırsey soylemıyeyım dıyorum ,

ama ya o gun kurban yanı 1 ay sonra geldıgınde nereden nasıl baslıyayım bır sekılde basaramadık
artık bu sorunu halletmek ıstıyorum bez her cısını yaptırıgnda degısıtrıyoruz bebekken bıle bu kadar bez harcamıyorduk

lutfen deneyımlı annelerden yardım beklıyorum

canım alıştırma külodu kullanabilirsin o rahatsızlık veriyor çünkü ıslak kalıyor altı, ayrıca gündüz hiçbirşey takma biraz çamaşır ve ortalık temizliğe ihtiyaç duyacak ama olsun sonucunda bezden kurtulma var

alıstırma kulodu buyukmu geldı bılmıyorum ama onuda denedık sızdırıyor :S bacaklarından suzuluyor
lazımlık hıc almadım bır yerde wc var bızım kullanmadıgımız bırde banyhoda klozet var
lazımlıkta ısımızı gorurse alırım elbette
o zamanada kadar tuvalet ne oldu cıs ne oldu demıyeyım dımı cocukta stres oluyor

Canım ben yazayım yeğenim kız 2 yaşında tuvaletini söylüyor maşallah diyelim :) Yengem ona lazımlık aldı ve altını gün içinde bezlemedi çişin gelince buraya yapacaksın dedi yoksa seni parka götürmem vs gidi ufak tehditler yaptı tabi bizim ufaklık park vs olunca işin içinde oraya yaptı. gecede bezini çamaşırının üstünden bağladı hani bezini hissedipte tekrar bezi istemesin diye. sende söyle parka gideriz şunu yaparız vs diye ama çişini söylersen de.

bence lazımlık kullanma benim oğlum kreşe gidiyor ve öğretmeni lazımlık deyince bana çok kızdı çünkü ona alışınca heryereonu taşıtır size dedi.ölede oldu biz klozet üstü çocuk aparatı var ondan aldık.öğretmenide evde altına birşey bağlamyın dedi gerekirse gece dahil öle yaptık oda kreşte aynısını uyguladı çabucak öğrendi.lazımlığa gerek kalmadı yani aldığım gibi duruyor yani siz neden buna oturmuyosunuz demeye başladı yani ayrım yapıyoruz gibi düşündü bunun düğmesi yok dedi su akmıyo ya lazımlıkta bende başkasına verdim kullanmadan iyikide kullanmamışım

Son düzenleme:

Ara ara sor çok sık sorma oğlumun çişi gelmiş mi hadi yapalım lazımlığa filan bizim ki sokağa bile inse lazımlığını alıyordu apartmanın içine koyuyoruz çişi gelince gidip yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…