• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi anneliğimin sınavı.... Yardıımmm

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

adigapsase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
14
2
86
29
Merhaba oglum 2,5 yaşında çişini ilk gün söyledi ve yapmaya başladı ama şu kaka sorunsalı..... Asla oturarak yapmıyor kiloduna ayakta yapiyor. Hemen alıp lazimlığa alıp gösteriyorum bak bunun yeri burası şimdi gel tuvalete atıp baybay yapalım diyorum her şey güzel ama o tuvalet anı gelince o kadar sinirli oluyor ki beni yanında istemiyor.... Ben zorlamiyorum kızmıyorum bir şey demiyorum sadece yerini hatırlatıyorum. Odaya gidip ağlıyorum sinirden....

Ayyyni tıpatıp aynısını yaşadım oğlum kilosuna kaka yapıyordu ayakta ve sinirden ağlıyordu yaklaşma giit diyordu çok moralim bozuluyordu ama zamanla astik o an kucakladım hep olsun annecim sakin ol gel temieyelim dedim. Sinirden içeride agladiginizi bile hisseder aman sakın olun. Kaka çok hassas çocuklar için. Zamanla ne oldu kendi kendine lazimliga yapmaya başladı ama kademe kademe geldi diyip oturup kalktı oturup kalktı hep böyle 7 8 kere en sonunda küçücük kakalar yapabilirdi. Kabız da oldu vs ama üstüne düşmedim nasıl olsa öğrenecek diye rahat davrandım. Iki üç hafta oldu düzene girdi şimdi wcye kendi gidip her isini halledip çıkıyor. Enn zor şey wc alistirmaymis cidden ama atlatiliyor kafanızı meşgul etmeyin sakin davranin

Back