Tuvalet eğitim lütfen yardim edin

niloscansu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
4
2
30
Merhaba kizim 3yasini doldurdu 1aydir tuvalet eğitimi veriyorum fakat asla lazimliga isemiyor oturuyor agliyor isemiyor bezi aliyorum cok uzun süre tutuyor fark ediyorum cisi geliyor otuturuyorum lazimliga yine isemiyor 5saat bille tutugu oluyor altinada kacirmiyo israrla tutuyo benim bez takmami bekliyor bezi takiyorum hemen saliyor cok tutugu icin saglik problemi yaşamasın diye mecbur takiyorum lutfen yardim edin

Artık tırabildiğine göre hepsine alışöası an meselesi gibi geldi bana. Stres yapmayın alışacaktır. Osrar etmek olumsız etkiliyor yepenimden bilitoeum benim de 3 yaşını dolduemak, üzere olan bir oğlum var bir. Süredir deniyorum henüz başaramadım

Benim kızımı iki yaşından üç yaşına kadar anca alisdirdim bir ay denedim.olmadi birakdim.sonra yine en son üç yaşından sonra.tam.ucay uğraştım anca alıştı. Ama.oglusum iki yaşında bir güne alıştı gece bile.bez bağlamama gerek kalmadı

Umarim başarili olursunuz cok stresliyim bnde bez takiyomusunuz peki bu durumda yoksa hic takmadan mi devam ediosunuz?

Umarim başarılı olursunuz

Mesajlarinizin ustunden zaman gecmis ama bana bir akil verin kafayi yemek uzereyim iki kizim var kucugu 2 buyugu 3 yasini doldurdu tam 9bay oldu baslayali tuvalet egitimine son 5 gunden beri daha iyi ilk baslarda kaciriyordu altina ikinci gun hep tuvalete yapti fakat ben goturursem asla soylemiyor cisim var diye ucuncu gunde goturdum hep yapti arada bir kacirdi bezleri gece kuru cikiyor hep dun ve bugun tam tersine hic iyi gitmiyor konusuyorum guzelce tamam anne yapicam soylicem diyor soylemiyor ben goturuyorum tuvalete yapmiyor cikiyoruz tuvalletten bi bakiyorum altina yapmis nerde yalnis yapiyorum ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…