- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 35
-
- Konu Sahibi minicivcive
Amin Allah razı olsunTranseferiniz simdiden hayırlı olsun.. sağlıkla tutunsun bebeğiniz insallah ..ben ananas rahim kasıyor diye okumuştum o yüzden aldım ama yemedim.. onu dışında avakado çiğ badem çiğ kabak çekirdeği yedim.. kabız olmamak için de mutlaka kayisi tükettim sabahları, ama ilk deneme olumsuz oldu.. yani Rabbim ol desin yeter ki olacaksa illa ki sağlıkla tutunacak.. hemen kalkan yola giden ertesi gün işe gidip çalışan insanlar bile var ki olumlu sonuç almışlar..
O yüzden hep dua edip olumlu düşünmek ve ilaçları düzenli kullanmak bence önemli olan o.
Bunu hem doktordan duydum hem Amerika’da 4 defa tüp bebek tedavisi olan bir arkadaşım var. O da söyledi. O da içip hamile kaldı maşaallah. Tabi içinizde şüphe uyandıran hiçbir şeyi yapmamak lazım.Çoğu yazdığınız daha önce duydugum şeyler fakat dördüncü maddeye yazdığınız ananas suyundan emin misiniz? Ananasın özellikle hamile kalmayan çalışan kişilerin tüketmemesi gerektiğini duymuştum bu durum bebeğin tutunma döneminde de aynı değil midir?
Buna dair bir kaç yazı paylaşayım sizinle,Çoğu yazdığınız daha önce duydugum şeyler fakat dördüncü maddeye yazdığınız ananas suyundan emin misiniz? Ananasın özellikle hamile kalmayan çalışan kişilerin tüketmemesi gerektiğini duymuştum bu durum bebeğin tutunma döneminde de aynı değil midir?
Insallah sonucunuz olumlu olurMerhaba Kızlar,
2,5 sen sonra İlk defa tüp bebek denedik. 10 yumurtam toplandı. 5’i blastokiste dönüştü. 4ocak Çarşamba transferim inşaallah.
Şuana kadar doktorlardan ve süreci yaşayanlardan topladığım bilgiler:
1. Çömelme ve uzanma hareketi yapılmayacak. (Evinizde alaturka tuvalet varsa alafranga olan bir yakınınıza gidin diyen doktor duydum.
2. Ev içi hafif yürüyüş
3. Transfer sonrası 20dk yatış yeterli diyen bazı doktorların aksine 3-4 saat yatın imkan varsa.
4. Her gün 1 bardak ananas suyu
5. Önceden yemekleri hazırlayıp paket gıda kesinlikle tüketmiyoruz. Gaz yapan, kabız veya ishal yapanlardan uzak duruyoruz.
6. Tabi ki pozitif enerji.
7. Olumlamalar (örnek: Allahım Sağlıklı ve kolay bir şekilde hamile kalmayı, sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve kolay bir doğumla bebeğimi kucaıma almayı seçiyorum.) ben bunlarda seçiyorum demek yerine nasip et Allahım diyorum:)
8. Bol istirahat hasta psikolojisine girmeden tabi.
9. Banyo yapmıyoruz ilk 3 gün. Galiba ben 4 gün yapmayacağım. Kokuşarak hamile kalmayı tercih ediyorum
10. Keyifli mutlu huzurlu filmler
11. Dua meditasyon nefes egzersizleri
Bildikleriniz varsa lütfen ekleyin. Kısa süre kaldı. Çok heyecanlıyım. Heyecanımı paylaşanlarla bilgi alışverişinde bulunmak beni çok iyi hissettirecek. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla nasip etsin .
Ah inşaallah hepimizin olumlu olur. Onunla ilgili yazı paylaştım.Insallah sonucunuz olumlu olurbende 10 gun omce transfer oldum ananas suyunun dusuk yaptigini okumustum ama emin misiniz
İdrar testi yaptınız mı ?Insallah sonucunuz olumlu olurbende 10 gun omce transfer oldum ananas suyunun dusuk yaptigini okumustum ama emin misiniz
Ben 10. Gun kav verdim beta 80 cikti tek embriyo icin normal dedi doktor 12. Gun yeniden kan istedi verdim 222 cikti simdi 10 gun bekleyecegim keseyi gormeye gidecegim umarim gorurumİdrar testi yaptınız mı ?
Ayyy maşallah maşaallahhhBen 10. Gun kav verdim beta 80 cikti tek embriyo icin normal dedi doktor 12. Gun yeniden kan istedi verdim 222 cikti simdi 10 gun bekleyecegim keseyi gormeye gidecegim umarim gorurum
Belirtileri yazar mısınz?Ben 10. Gun kav verdim beta 80 cikti tek embriyo icin normal dedi doktor 12. Gun yeniden kan istedi verdim 222 cikti simdi 10 gun bekleyecegim keseyi gormeye gidecegim umarim gorurum
Ayni olmayabilir belirtiler mesela ben 4. Gun adet sancisi cektim cok uzuldum bu siteden baktim oyle belirti olanlar hep negatif gormus belirtisi olmayanlar pozitif haberi almis cok agladim 8. Ve 9. Gunde adet sancisi cektim cok sukur pozitifi gordum bu belirtiler bence taze yada donmus transferle alakali benmki donmustu ve regli gunume 3 gun kala transfer oldum o yuzden ayni gun agri cektim. Bir kerede 8. Gundu galiba hafif kasigima agri girdi baskada belirti gormedim ama hep cok hafif hareket ettim sizin yazdiginiz gibi evde kisa kisa yurudum en az 3 lt su ictim. Sizin nasil geciyor kacinci gundesinizBelirtileri yazar mısınz?
He bir de akintim su gibi geliyor hala da oyle geliyor vajinal tablet kullaniyorum o yuzden mi yoksa bu da bir belirti mi bilemedimBelirtileri yazar mısınz?
Benim bel ağrısı hafif akıntı kahverengi göğüslerde şişkinlik var. Donmuş embriyo benimde. Ama adetime daha 5gün var.Ayni olmayabilir belirtiler mesela ben 4. Gun adet sancisi cektim cok uzuldum bu siteden baktim oyle belirti olanlar hep negatif gormus belirtisi olmayanlar pozitif haberi almis cok agladim 8. Ve 9. Gunde adet sancisi cektim cok sukur pozitifi gordum bu belirtiler bence taze yada donmus transferle alakali benmki donmustu ve regli gunume 3 gun kala transfer oldum o yuzden ayni gun agri cektim. Bir kerede 8. Gundu galiba hafif kasigima agri girdi baskada belirti gormedim ama hep cok hafif hareket ettim sizin yazdiginiz gibi evde kisa kisa yurudum en az 3 lt su ictim. Sizin nasil geciyor kacinci gundesiniz
Benimde gogsumde sislik var ama ona ilaclardan yazmislar hep bilemiyorum insallah tutunmustur sizinki de 10. Gunu beklemek cok zor bool sabir diliyorumBenim bel ağrısı hafif akıntı kahverengi göğüslerde şişkinlik var. Donmuş embriyo benimde. Ama adetime daha 5gün var.
Merhaba sonucunuz cikti mi merak ettimBenim bel ağrısı hafif akıntı kahverengi göğüslerde şişkinlik var. Donmuş embriyo benimde. Ama adetime daha 5gün var.
Merhaba belirtilerimiz aynı olmuş son güne kadar adet olcak gibi ağrılarım oluyor arada kalkıp yürüdüm ev içinde bazen salata yaptım bazen pilav sağlıklı beslendim ama ağrılar bazen arttı bazen geçti dün negatif le sonuçlandıAyni olmayabilir belirtiler mesela ben 4. Gun adet sancisi cektim cok uzuldum bu siteden baktim oyle belirti olanlar hep negatif gormus belirtisi olmayanlar pozitif haberi almis cok agladim 8. Ve 9. Gunde adet sancisi cektim cok sukur pozitifi gordum bu belirtiler bence taze yada donmus transferle alakali benmki donmustu ve regli gunume 3 gun kala transfer oldum o yuzden ayni gun agri cektim. Bir kerede 8. Gundu galiba hafif kasigima agri girdi baskada belirti gormedim ama hep cok hafif hareket ettim sizin yazdiginiz gibi evde kisa kisa yurudum en az 3 lt su ictim. Sizin nasil geciyor kacinci gundesiniz