Test yaotinmi canim test yap istersen yerlesme kanamasida olbilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin durumda gününü beklemene gerek yok çünkü;
1) tutunma kanaması da olsa düşük de olsa b-hcg zaten testte çıkacak kadar artmış demektir.
2) regl oluyorsan zaten bişi yoktur test de neg çıkar. kanama normale döner
her iki durumda da ağrıların kanamanda anormallik devam ederse doktora görünmelisin.
ozaman sabah kesılmısse ıdrar testı yapayım.
hayırlısı olsun inş istediğin gibi bir sonuç alırsın
kızlar uç gun onceden gelen kanamamdevam edıyor. hala neden erken geldıgını anlamıyorum. psikolojık olarak etkılenırım geç gelır dıyorum aksıne 3 gun erken geldı.normal adetimden tek farkı parçalar gelmiyo birde kahve rengi başlardı bu sefer pembe kırmızı tertemız kan gıbı anlamadım ya((((
Cnm bence bi kan testi yaptır kesin sonucu görürsün kafanda deli sorular olmaz enazından
keslırse gıdıcem. zormuş be guzelım valla zormuş. evlenmedn once herşey kolay sanıyosun. evlenirim bır kaç sene sonra dogururum geçerim diyodum. öyle olmuyomus
Zor olmazmı cnm heray aynı stresi yaşıyoruz nezaman başladın bebek düşünmeye
bu ay bukadar umıtlenmemın nedenı yumurtladıgım gunlere denk getırdım ve sonrasın kasık batmalarım hergun vardı ve bacagım kasılıyordu hergunnn. sonralara dogru azalmıstı batmalar agrılar.
Anlıyorum cnm işte okadar kafamıza takıyoruz oyzden olmuyo Allahın ol dediği zaman vardır elbet oyzden sabretmek lazım
oyle napalım. inşallah bıgun o duyguyu yaşarız.sen ne zamandı ıstıyosun
cnm ben 8 ay önce 17 hflık bebeğimi kaybettim nisan dan beride deniyoruz nisanda kimyasal gebelik yaşadım bakalım nolcak inş. gönlümüze göre verir Rabbim
hadi ya üzüldüm canım.gecmiş olsun. o nasıl oluyo yanı farklı ne yaşamıstın.
Saol cnm anlamadım kimyasal gebeliğimi soruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?