visko yatak tavsiye ederim. viskolove marka kullanıyoruz ve cok memnunuz.
yataşşş derim pişman olmazsınız
Gerçekten yatak tercihi hassas bir iştir. Fakat bir başkasının tavsiyesi sizi istediğiniz sonuca götürmeyebilir.her bedenin yapısı ve ihtiyacı farklıdır.Biz de eşimle yatak seçerken çok zorlanmıştık. Size tavsiyem yatak alırken mutlaka yatın, hem çekingen davranmadan uzanın , dönün, yan yatın. ancak öyle anlayabilirsiniz. Zaten yatak satan yerlerde birer örnek denenmek üzere hazırdır.Geçenlerde annem yatak alacaktı ki uzanmak istemedi, eliyle iyi olduğunu düşündüğü bir yatağa benim ısrarımla yatınca fikri tamamen değişti.Mutlaka birkaç dakika farklı biçimlerde yatmadan yatağı anlayamazsınız.
Bu söylediginiz yataklarin bir çok cesiti var neye gore secmem gerek acep bilemedim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla canım yatak işi şans işi bence, eşimin beli çok ağrıyodu eski yataktandır diye düşündük 4 ay önce çok araştırdık aldık dakikalarca üstünde yattık denedik ve 3000 lira verip işbir viscostar comfort aldık ancak bin pişmanız (bazen eşim gece kalkıp diğer odaya koyduğumuz eski yatakta yatıyo düşün) geri iade etmek istedik ama 450 lira kılıf parası kesiyorlar kıyamadık visco falan hikaye yani, bi de birine iyi gelen başkasına gelmeyebilir mesela görümcemlerde bellona offset yataktan çok memnunlar hatta kayınvalidemde aynısından aldı o memnun diye ama geçen onlardayken biz yattık hiç rahat edemedim ben valla yatak işi zor iş çok dertliyim bennnnnnnnnnn offffff:18:
Kizlar ben gecen yaz evlendim ve doğal olarak mobilya aldik yatak odamizi sectik fakat daha önce boyle bir secim yapmamis olduğumuzdan acemiligimize geldi sanirim. Sözde rahat ve kaliteli bir yatak seçtik ve bir haylide para odedik (gerçi bulunduğumuz yer küçük bir yer her marka ve cesit yok). Fakat gelin görün ki her sabah bir yerimiz tutulmuş kalkiyoruz yatak o kadar rahatsizki bazen yerde yatsam daha iyi diyorum gorunusde petli ve yumuşak duruyor ama içten içe bizi mahvetti :) bir kaç hafta sonra iade etmek istedik ama almadilar oda ayri bir konu. Esimle karar aldik paraya kiyip yeni bir tane almak istiyoruz. Yardimci olur musunuz??? Sabah uyandigimda yorgunluktan ölüyorum sanki biktim artik boyle yumusacik dinlenmemi sağlayacak bir yatak öneriniz varmiii???
Yataginin marka ve modeli ne canim. Bende istikbal in stress free var esim acayip derecede sikayetci ama ben memnunum bana da cok rahat geliyo
İstikbal ametist therapy diyorum. Başka da bi şey demiyorum. Esimle yatağimiza o kadar alıştık ki başka bir yerde yatınca uyuyamiyoruz, belimiz ağrıyor. Kesinlikle müthiş. Ve iki süngeri var. Birini çıkarıp yikayabiliyor ve misafirinizin altına dosek niyetine de serebiliyorsunuz..
Kizlar ben gecen yaz evlendim ve doğal olarak mobilya aldik yatak odamizi sectik fakat daha önce boyle bir secim yapmamis olduğumuzdan acemiligimize geldi sanirim. Sözde rahat ve kaliteli bir yatak seçtik ve bir haylide para odedik (gerçi bulunduğumuz yer küçük bir yer her marka ve cesit yok). Fakat gelin görün ki her sabah bir yerimiz tutulmuş kalkiyoruz yatak o kadar rahatsizki bazen yerde yatsam daha iyi diyorum gorunusde petli ve yumuşak duruyor ama içten içe bizi mahvetti :) bir kaç hafta sonra iade etmek istedik ama almadilar oda ayri bir konu. Esimle karar aldik paraya kiyip yeni bir tane almak istiyoruz. Yardimci olur musunuz??? Sabah uyandigimda yorgunluktan ölüyorum sanki biktim artik boyle yumusacik dinlenmemi sağlayacak bir yatak öneriniz varmiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?