Tütü seven kız anneleri buraya lütfen :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi rubi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rubi

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
2.203
395
698
her yaştan kız cocugunuz için istediğiniz renklerde istediğiniz ölçülerde tütü siparişlerinizi alabilirim. gönderi ptt kargo kapıda ödeme sistemi ile olup kargo dahil 25 tl dir. ancak yaptığım tütüler bildiğiniz lastiğe tül bağlama şeklinde değil yine lastik üzerinde ancak farklı veya aynı renkte kemeri ile birlikte yapılacaktır.

geçen sene kızımın ana sınıfı arkadaşlarının hepsine ( kızlara ) :)) gösterileri için yapmıştım. çorap ve tşirtleri ile cok uygun fiyata gelmişti. normalde tek kıyafet 100 tl yı bulacakken böyle / 50 kar etmiş oldular. ana sınıfı öğretmenlerinden de sınıfları için hazırlayabilirim.

Kizlar icin tutu yapiyorum. Ilgilenenlere

rubicim tütüyü kaç kat yapıyorsun böyle kabarık olur demi çünkü netten bir tane aldım çok fos çıktı araları falan çok açık. Seninki kabarık duruyor

rubicim tütüyü kaç kat yapıyorsun böyle kabarık olur demi çünkü netten bir tane aldım çok fos çıktı araları falan çok açık. Seninki kabarık duruyor

Canim aynen boyle kabarik ve cok siki yapiyorum dik dik dursun diye o konuda hic suphen olmasin.

Canim aynen boyle kabarik ve cok siki yapiyorum dik dik dursun diye o konuda hic suphen olmasin.

anladım cnm bn biz bunu bir arkadaımın kardeşi için yaptıracağız.onunla görüşüp en geç yarın sana dönüş yaparım hazırlanma süresi ne kadar sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…