tutu etek ve masa suslemelerine dair hersey

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
35
Her turlu isteginizi yapabilirim

Eklentiler

• unnamed (23).jpg
    49 KB · Görüntüleme: 617
  • unnamed (25).jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 2.549
  • unnamed (24).jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 2.239
biraz geç yazdınız aldım başka bir yerden ama farklı yaptığınız modellerde varsa onları da yükleyin benim nereden aldığımı çok soran oldu çünkü sizinkileri de gösteririm.

biraz geç yazdınız aldım başka bir yerden ama farklı yaptığınız modellerde varsa onları da yükleyin benim nereden aldığımı çok soran oldu çünkü sizinkileri de gösteririm.
merhaba ben uzun süredir yapmıyorum ve siteyede yeni girebildim ilk fırsatta koyarım fotograf satıs amacıyla ılk kez yapacagım bir kez 1 yasında cocugum ıcın 2 3 kezde ısteyen komsularıma yapmıstım

bence satış amacıyla yapmalısınız hatta sosyal medyayı bu yönde fazlasıyla kullanınız size tavsiyem çünkü ben çok fazla araştırdım fakat bulamadım birkaç yerle karşılaştım inanın verdikleri fiyat organizasyon fiyatına eşitti gezmediğim yer kalmadı sadece büyük organizasyon firmalarında gördüm sonunda tülünü alıp gelinlikçiye diktirdim ve cok uygun fiyata geldi elimde fotoğrafını gösterdiğim bir çok yer bulursanız haber verin temin edelim dediler sizinde aklınızda bulunsun iyi bir gelir kaynağı olabilir

Merhabalar ben oglumun dogumgunu icin altin rengi masa tutusu siparis vermek istiyorum eger yaparsaniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…