- 13 Şubat 2021
- 11
- 9
- 1
- 41
- Konu Sahibi Kardelen51
-
Evet hayirli olsunSelamlar. 5 ci gün embryomun transferinden itibaren bu gün 11 ci gün. 9 cu günde hcg testim 14 çıktı. .. 11 ci gun yani bugün ise 23. Sizce hamilemiyim. Lutfen yardım
Saglikla kucaginiza alinKızlar 21 yıldır bu günü bekliyorum lutfen dua edin lütfen
Sizin için dua ettim inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar 21 yıldır bu günü bekliyorum lutfen dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim sagolunSizin için dua ettim inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim . Suyu normalde de fazla içerim zaten. Bol bol dinleniyorumSaglikla kucaginiza alinBol su icin ve dinlenin
Pazartesi tekrar kan verecegimMoralinizi bozmak istemem ama takip edin
Insallah cok tesekkur ederim. Umut verdinizCanm değerin en az yüzde 60 artması lazım seninki de artmış geç tutunma olduysa düşük çıkmış olabilir değer 5 üzerinde çıkar yüzde altmış olarak da yükselirse pozitiftir inşallh tutunmustur meleğin
Insallah. Teşekkür ederimHayırlı olsun
İnşallah inşallahHadi inşallah
2 kat diyorlar ya hep. Bizde 2 kat olmadı diye biraz karamsar idim ama. Şimdi moralim düzeldi teşekkür ederimEvet hayirli olsun2 günde yuzde 60 artış beklenir. Sizinki guzel artmış
Tekrar verdiniz mi2 kat diyorlar ya hep. Bizde 2 kat olmadı diye biraz karamsar idim ama. Şimdi moralim düzeldi teşekkür ederim
Kimyasal mı oldu yani13 cü gün degerim 18.02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?