Tutkulu aşk mı güvenli ilişki mi?

aytenkarcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
85
49
3
28
Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki

İkisi de değil. Birini tutkulu sevmek çok güzel bir şeydir ama karşındaki ayakları yere sağlam basan ve senin bu tutkulu aşkını sahiplenebilecek karakterde biri olmalı. Tek taraflı tutkulu aşk olmaz maalesef. Mantık evliliği de aynı derecede sıkıntılı. Bir kadın bir erkeği sevmezse aynı evde her şey gözüne batar. Kendine de eşine de hayatı zindan eder. Gerek yok. Dünya iki seçenekten ibaret değil. İkisini de kenara bırak ve önüne bak

Kızlar konumu hatirlarsiniz univden eski erkek arkadaşıma tekrar şans vermiştim kısa süreli tanıdığım için tekrar deniyim dedim çünkü o yarım kalan aşk ti benim icin birkaclik ilişkide değer görmedimi hissettim hala da bazı şeyler onda aynı durumu gayet iyi ama bir çiçek böceğini görmedim bitirdim şimdi kuzenimin arkadaşı ile flört etmeye başladım ama tabi tanıyalım önce dedim hani daha Elele bile değiliz zamana birakmak istiyorum çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde kızlar sizce diğerini unuturmuyim o da aklijca seviyor diyor ama değer görmüyorum sanki
Kadın milleti de az değil.
Seven değil … yaranıyor.
Eğer aklında biri varsa kimsenin duygusuyla oynama. Önce aklındakini bitir

Seni sevmeyeni sen de sevme yoluna bak. İlgisiz bir erkekle ilişki yürümez. Tutku güzel bir şey ama önemli olan sevgi, saygı, güven, ilgi,anlayış olması ve iki tarafın da kafa dengi olması. İstediğin kadar tutku olsun ama zarar veriyorsa olmaz çünkü bu bir alışkanlıktır sevgi değildir. Gerçek sevgi üzmez, kaygılandırmaz.

Sözlere değil davranışlara bakın

Bununlada tutkulu seyler yasa .Ozaman unutursun az sakin :) zamana birak

çok değer veriyor yemek planı yapıyor beni ziyarete geldi işyerine çiçek gönderdi vs gayet düşünceli hoş çocuk ama aklım diğerinde
Siz bu durumda olmak ister miydiniz? Hakkınız var mı birinin duygularıyla oynamaya? Bırakın yoluna gitsin. Değer görmemenin, boşlukta gideri olmanın adı tutkulu aşk mı oluyor? Takılacak kimse yok, arasam kesin gelir kafasında birine nasıl aşık olunuyor? Düzgün, efendi, düşünceli, değer veren adamı bırakın hakeden başka bir kız alsın.

Kesinlikle guvenilir biri kesinlikle bende böyle diyerek evlendim kesinlikle seni seven biri daha mutlu ediyor birde biz kadınlar erkege guvenince daha cok aşık oluyoruz

Hiç biri
Kafa nereye ben oraya hesabı
Ağrımayan başınızı ağrıtmayın 🙄

bizim Türk insani aski dizilerden öğrendiği için iletisim kurmadan sadece trip atarak yasadigi seyi, kiskancliklari, iletisim kurmak yerine buyuk kavgalar etmeyi, bas bas bagirirken bir anda opusmeyi, cok severek ayrilmayi falan tutku zannediyor.
ha bir de toksik iliskide cok fazla duygu yasaniyor. bir adam senin cinlerini tepene getirebiliyor mesela - oyle sinirleniyorsun ki gündemin o oluyor, sonra ayriliyorsun beynin kendini ifade etmeden biten şeyde oldugu icin hep onu dusunuyorsun, cok asigim zannediyorsun, tekrar geliyor heyecanlanıyorsun, barisiyorsun ilk gunler ozlemle güzel gectigi icin mutluluk hormonlari salgiliyorsun, sonra yine büyük kavgalar - yeni hormonlar falan
adam devamli kazanip kaybettigin bir oyuncak gibi oluyor, aklini cok mesgul ediyor --sevdigini - bunun aşk tutku olduğunu zannediyorsun:)
benim de kendi içinde toksik ikiskim vardi. bagirma cagirma hakaret vs yoktu ama olmayacak bir seyi sürdürürdük. haliyle aylar sonra yazdi heyecani - ozlemle yeniden konusma heyecanı- bulusma heyecanı - ayni hisleri yasayip "biz ayri dünyaların insanlarıyız" konuşması yapma stresi, sevdigin bir seyi kaybetme üzüntüsü, boslukta kalma, kendi hayatina dönme, aylar sonra yazdi heyecani - ozlemle yeniden konusma heyecanı- bulusma heyecanı derken böyle bir döngüde devamli aklimi mesgul ediyordu. böyle olunca insana ask gibi tutku gibi geliyor.
oysa simdiki iliskimde öyle uyumluyum ki, ne yaptigi bir sey beni sinirlendirir, ne anlik kavgalarimiz olur, ne inişler, ne çıkislar, ne beni yanlış anladi da kirildi anksiyitesi... onu kirmayacagimi, beni kirmayacagini - her seyi konusarak cozebilecegimi bildigim bir iliski. ama bence kendi icinde oldukca tutkulu. heyecan yasiyorsak bu ayrilacagiz heyecani degil yeni tatil plani heyecanı olur.
o yuzden oyum tutku zannettigin ayrilmali barismali ilişki değil, kendini anlatmak için cabalamadigin - zaten senin icini bilen insanla guvenli iliski.
ama siz bu yeni cocuga bir sey hissetmiyorsunuz ve hala akliniz ötekinde.
o yuzden ikinci iliski türü de olmaz. cunku adam sizin içinizi bilse oteki oglana hislerinizi de bilir ya ayrilir ya ezik ezik sevilmeyi bekler.
o yuzden size onerim ayrilmak ve yeniden kanının isinacagi kisiyi beklemek

Kesinlikle guvenilir biri kesinlikle bende böyle diyerek evlendim kesinlikle seni seven biri daha mutlu ediyor birde biz kadınlar erkege guvenince daha cok aşık oluyoruz
Diyorum kuzen arkadaşı referanslarda kuvvetli gayette kadın ruhundan anlıyor guvenlir kası gozu oynamayan tıp ama eski ex e de duygularım ama ilerde beni mutlu etmeyecek gibi duruyor çok güvenemiyorum o öyle değilim diyor çok karardiz kaldim

Evlenmek için evlenmek istese annesi 100 kız sıralar maddi durumları iyi diyede gelirler ama madem beni istiyorsa neden değerli hiseettirmiyor acaba aileden mı böyleleler pek tanımıyorum

Ilgi göstermeyen adam sizi istemiyor net. Erkekler davranislarindan daha cok anlasilir. Sizinle ilgilenmiyorsa ve özel hissettirmiyorsa "askimdan ölüyorum" dese de yalan

Diyorum kuzen arkadaşı referanslarda kuvvetli gayette kadın ruhundan anlıyor guvenlir kası gozu oynamayan tıp ama eski ex e de duygularım ama ilerde beni mutlu etmeyecek gibi duruyor çok güvenemiyorum o öyle değilim diyor çok karardiz kaldim
Kararsız kalacak birsey yok ki önünüze bakacaksiniz

Ilgi göstermeyen adam sizi istemiyor net. Erkekler davranislarindan daha cok anlasilir. Sizinle ilgilenmiyorsa ve özel hissettirmiyorsa "askimdan ölüyorum" dese de yalan
Sizce amacı ne evleneyim çünkü çok istedi hep reddettim ama heyecanı mi ağır basıyor belki de o da emin değil ben bir amacim

Back
X