Nişan tutawuanın nişanı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
keşkee bi baheçimiz olsada bende böyle yapsam (( deli gibi yer arıyorum çooooook güzel olmuş herşey harika

Sağol tatlım biz köyde yaşadığımız için evet yer sorunum hiç olmadı. Kınamı da burda yapıcam inşallah :)

nişandan fotolarla devam ediyoruzz:)

Eklentiler

• $IMG_0198.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_0222.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_0222-001.webp
    28 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_0316.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_0317.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG_0327.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Her şey o kadar güzel görünüyor ki.. Salıncağı nasıl yaptınız ?

Bu arada sabunlar için özelden msj atabilir misiniz iletişim bilgilerinizi ? Teşekkürler.

Her şey o kadar güzel görünüyor ki.. Salıncağı nasıl yaptınız ?

Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah. Salıncağımız vardı sadece boyadık ve süslemesini yaptık.

:) oncelikle nisandaki konseptine hayran kaldim, kendi ellerinle yapmissin herseyi tebrik ederim cok guzelleer :))
Yalniz nisan fotolarina bakarken bi ayrintiyi fark ettim nisanlin universitede bolumden arkadasim :)) ikinizi de cok tebrik ederim cok cok mutlu olun insallah :) diger konularina da baktim sabunlarini gordum ve ileri de yani cok ileride seneye fln benimde soz nisan tarzi durumlarim olabilir o yuzden seninle iletisimi koparmamam lazim kesinlikle sabunlarindan istiyorum ve o guzel dekorasyon fikirlerine de ihtiyacim olacaktir eminim :) faceden eklerim seni ya da sen eklersin canim anilin listesinde varim :) iletisimi koparmayalim, senin gibi bir yetenegi kesinlikle kaybetmek istemem :))

Son düzenleme:

Duygucum ekledim seni:) Ne güzel bi tesadüf olmuş öyle:)
İltifatların için teşekkür ediyorum evet baya bi uğraştık ve değdi her şey için.
Sana daha güzellerini diliyorum ve yardımcı olurum seve seve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…