• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tutawuanın nişanı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
keşkee bi baheçimiz olsada bende böyle yapsam :((( deli gibi yer arıyorum :( çooooook güzel olmuş herşey harika

Sağol tatlım biz köyde yaşadığımız için evet yer sorunum hiç olmadı. Kınamı da burda yapıcam inşallah :)

nişandan fotolarla devam ediyoruzz:)

Eklentiler

• $IMG_0198.webp
    $IMG_0198.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $IMG_0222.webp
    $IMG_0222.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_0222-001.webp
    $IMG_0222-001.webp
    28 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_0316.webp
    $IMG_0316.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_0317.webp
    $IMG_0317.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG_0327.webp
    $IMG_0327.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Her şey o kadar güzel görünüyor ki.. Salıncağı nasıl yaptınız ?

Bu arada sabunlar için özelden msj atabilir misiniz iletişim bilgilerinizi ? Teşekkürler.

Her şey o kadar güzel görünüyor ki.. Salıncağı nasıl yaptınız ?

Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah. Salıncağımız vardı sadece boyadık ve süslemesini yaptık.

:) oncelikle nisandaki konseptine hayran kaldim, kendi ellerinle yapmissin herseyi tebrik ederim cok guzelleer :))
Yalniz nisan fotolarina bakarken bi ayrintiyi fark ettim nisanlin universitede bolumden arkadasim :)) ikinizi de cok tebrik ederim cok cok mutlu olun insallah :) diger konularina da baktim sabunlarini gordum ve ileri de yani cok ileride seneye fln benimde soz nisan tarzi durumlarim olabilir o yuzden seninle iletisimi koparmamam lazim kesinlikle sabunlarindan istiyorum ve o guzel dekorasyon fikirlerine de ihtiyacim olacaktir eminim :) faceden eklerim seni ya da sen eklersin canim anilin listesinde varim :) iletisimi koparmayalim, senin gibi bir yetenegi kesinlikle kaybetmek istemem :))

Son düzenleme:
:) oncelikle nisandaki konseptine hayran kaldim, kendi ellerinle yapmissin herseyi tebrik ederim cok guzelleer :))
Yalniz nisan fotolarina bakarken bi ayrintiyi fark ettim nisanlin universitede bolumden arkadasim :)) ikinizi de cok tebrik ederim cok cok mutlu olun insallah :) diger konularina da baktim sabunlarini gordum ve ileri de yani cok ileride seneye fln benimde soz nisan tarzi durumlarim olabilir o yuzden seninle iletisimi koparmamam lazim kesinlikle sabunlarindan istiyorum ve o guzel dekorasyon fikirlerine de ihtiyacim olacaktir eminim :) faceden eklerim seni ya da sen eklersin canim anilin listesinde varim :) iletisimi koparmayalim, senin gibi bir yetenegi kesinlikle kaybetmek istemem :))

Duygucum ekledim seni:) Ne güzel bi tesadüf olmuş öyle:)
İltifatların için teşekkür ediyorum evet baya bi uğraştık ve değdi her şey için.
Sana daha güzellerini diliyorum ve yardımcı olurum seve seve.

Back