- 12 Aralık 2010
- 985
- 171
- 123
keşkee bi baheçimiz olsada bende böyle yapsam(( deli gibi yer arıyorum
çooooook güzel olmuş herşey harika
Sağol tatlım biz köyde yaşadığımız için evet yer sorunum hiç olmadı. Kınamı da burda yapıcam inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşkee bi baheçimiz olsada bende böyle yapsam(( deli gibi yer arıyorum
çooooook güzel olmuş herşey harika
nişandan fotolarla devam ediyoruzz:)
evinin avantajını en iyi şekilde kullanmışsın, çok güzel olmuş herşey :) mutluluklar :)![]()
bunları görüpte evlenmemek mümkünmü ya çok beğendim :)))
Her şey o kadar güzel görünüyor ki.. Salıncağı nasıl yaptınız ?
:) oncelikle nisandaki konseptine hayran kaldim, kendi ellerinle yapmissin herseyi tebrik ederim cok guzelleer :))
Yalniz nisan fotolarina bakarken bi ayrintiyi fark ettim nisanlin universitede bolumden arkadasim :)) ikinizi de cok tebrik ederim cok cok mutlu olun insallah :) diger konularina da baktim sabunlarini gordum ve ileri de yani cok ileride seneye fln benimde soz nisan tarzi durumlarim olabilir o yuzden seninle iletisimi koparmamam lazim kesinlikle sabunlarindan istiyorum ve o guzel dekorasyon fikirlerine de ihtiyacim olacaktir eminim :) faceden eklerim seni ya da sen eklersin canim anilin listesinde varim :) iletisimi koparmayalim, senin gibi bir yetenegi kesinlikle kaybetmek istemem :))