TUSa girecekler buraya!

Merhaba:) 2.tusum motive olmaya çalışıyorum:)
Benim ilk tusum, tus sistemine benzer bir sistemde eğitim aldığım için zorlanacağımı sanmıyorum. Yanlız konular oldukça fazla , sürekli tekrar şart .

her ne kadar fazla yazan kimse olmasa da yazıyim.belki birileri görür.
biyokimyayla başım belada.hiçbi şekilde kafam almıyo.basit bir şekilde anlatılmış önerbileceğiniz bir kaynak var mıdır acaba??
Hiç bilmiyorsan konu hakkında dershane offline videolarından konu anlatımını dinleyebilirsin. Tusemin kamp kitaplarından ve sorularla pekiştirebilirsin.

tusdata tts ile biraz olsun çözdüm sanırım biyokimyayı.ayrıca yine tusdatanın spot bilgiler kitabı faydalı gibi.ses kaydı var dinleyeyim dedim ama çok zaman alıyo.zaten çok kısa zaman kaldı soru çözmek lazım artık bundan sonra bol bol.

sumuz nasılsın??

sokolova çalışıon mu?

ben tembellik ediyorum ne zaman başlıcam ben yaa

En korktuğum konu biokimya ve mikroydu en fazla onlara zaman ayırdım :) temel bitti sonunda 4 gündür klinik çalışıyorum.
Videolar zaman alıyor haklısın. Ama daha çok akılda kalıyor :)

sumuz nasılsın??

sokolova çalışıon mu?

ben tembellik ediyorum ne zaman başlıcam ben yaa

Teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Ders çalışmaya başlasan iyi olur. Zaman az fakat yapabilirsin.

Teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Ders çalışmaya başlasan iyi olur. Zaman az fakat yapabilirsin.

iyidir sumuzcum nisana girmicem ben karar verdim boşuna gitmiim yani.
100 mesajı tamamlıım da sana bi özel mesaj atacam

sumuz canım tahminin doğru da 100 mesajı geçmediğim için sana cevap yazamıyorum :)

bi geçeyim de sana mesaj atıcam :)
burdan görürsün umarım

Khronos çalışınca yapılabilir galiba :) kendime çok yükleniyorum istem dışı elimde değil. nette yazılanlarıda okumuyacagım çok sinir bozucu. 2012 deneme sınavının 4. yaptım % 80 yaptım. Bu arada Nisan'da atamalara başvuracağım :) kazansam da kazanmasında boş durmayalım değil mi ?

Son 2 gün öğrenmedim off yaptım :) yapmak zorundaydım resmen arabeske bağlamıştım :) şimdi full motivasyonla tekrar başladım. Çok büyük puanlara ihtiyacım yok.

sumuz ya etkilemek istemem ama yazın ve ekimde olan büyük atamalara katıl bence daha güzel kadrolar açıyorlar batıda.
sen bilirsin tabi yine de.

ne istiyosun sumuz:)):
Cerrahi bir bölüm istiyorum. :)
sumuz ya etkilemek istemem ama yazın ve ekimde olan büyük atamalara katıl bence daha güzel kadrolar açıyorlar batıda.
sen bilirsin tabi yine de.
Sınavda puanım yeterli olursa sıkıntı yaşamam Ağustos ta tus atamaları başlar altı üstü bir kaç ay. Belki yakın bölgelerden çıkar. Herşey kısmet işi neyse bahtıma artık fazla düşünmek istemiyorum moralimi bozuyor. Herşey olacağına varıyor, istesemde istemesemde :)

Khronos yds hakkında bilgin var mı? Bu sene ilk kez oluyormuş. İki sınavı birleştirmişler . Yabancı dil konusunda sıkıntım yok. O da tustan 1 hafta önce :) benim işler hep son dakika oluyor :) üff ya nedir bu benim çektiğim stress :)

sumuzcum hiçbi fikrim yok yaa
ben üds zamanından geçtim muafım o yüzden araştırmadım.
ama dediğin gibi sen zaten geçersin o sınavı merak etme :)

sumuzcum hiçbi fikrim yok yaa
ben üds zamanından geçtim muafım o yüzden araştırmadım.
ama dediğin gibi sen zaten geçersin o sınavı merak etme :)

Bu arada yeni sistem 5 yıl eskileri sadece 2 yıl geçerliymiş. Yabancı dilde sorunum yok ama sınava gitmek heyecanı yaşayıp geri gelip derse devam etmek var :)

amanin booo
bende tip okuyorum kizlar bulgaristanda yasiyorum ben burda okuyorum yani daha 3. siniftayim ama mezun olunca turkiyeye gelcem Allahin izniyle
once seviye tespit sinavina girmem gerekiyor denklik almak icin sonra birde tus mu var dahaaa ben yanmisim yaaaa
Allah kolaylik versin hepimizee...

topicin sahibesi UI olmuş
kimsede gelmiyor... gelse ne iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…