Benim ilk tusum, tus sistemine benzer bir sistemde eğitim aldığım için zorlanacağımı sanmıyorum. Yanlız konular oldukça fazla , sürekli tekrar şart .Merhaba:) 2.tusum motive olmaya çalışıyorum:)
Hiç bilmiyorsan konu hakkında dershane offline videolarından konu anlatımını dinleyebilirsin. Tusemin kamp kitaplarından ve sorularla pekiştirebilirsin.her ne kadar fazla yazan kimse olmasa da yazıyim.belki birileri görür.
biyokimyayla başım belada.hiçbi şekilde kafam almıyo.basit bir şekilde anlatılmış önerbileceğiniz bir kaynak var mıdır acaba??
Benim ilk tusum, tus sistemine benzer bir sistemde eğitim aldığım için zorlanacağımı sanmıyorum. Yanlız konular oldukça fazla , sürekli tekrar şart .
Hiç bilmiyorsan konu hakkında dershane offline videolarından konu anlatımını dinleyebilirsin. Tusemin kamp kitaplarından ve sorularla pekiştirebilirsin.
sumuz nasılsın??
sokolova çalışıon mu?
ben tembellik ediyorum ne zaman başlıcam ben yaa
En korktuğum konu biokimya ve mikroydu en fazla onlara zaman ayırdım :) temel bitti sonunda 4 gündür klinik çalışıyorum.tusdata tts ile biraz olsun çözdüm sanırım biyokimyayı.ayrıca yine tusdatanın spot bilgiler kitabı faydalı gibi.ses kaydı var dinleyeyim dedim ama çok zaman alıyo.zaten çok kısa zaman kaldı soru çözmek lazım artık bundan sonra bol bol.
sumuz nasılsın??
sokolova çalışıon mu?
ben tembellik ediyorum ne zaman başlıcam ben yaa
Teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor ? Ders çalışmaya başlasan iyi olur. Zaman az fakat yapabilirsin.
Son 2 gün öğrenmedim off yaptım :) yapmak zorundaydım resmen arabeske bağlamıştım :) şimdi full motivasyonla tekrar başladım. Çok büyük puanlara ihtiyacım yok.
Khronos çalışınca yapılabilir galiba :) kendime çok yükleniyorum istem dışı elimde değil. nette yazılanlarıda okumuyacagım çok sinir bozucu. 2012 deneme sınavının 4. yaptım % 80 yaptım. Bu arada Nisan'da atamalara başvuracağım :) kazansam da kazanmasında boş durmayalım değil mi ?
Cerrahi bir bölüm istiyorum. :)ne istiyosun sumuz:)):
Sınavda puanım yeterli olursa sıkıntı yaşamam Ağustos ta tus atamaları başlar altı üstü bir kaç ay. Belki yakın bölgelerden çıkar. Herşey kısmet işi neyse bahtıma artık fazla düşünmek istemiyorum moralimi bozuyor. Herşey olacağına varıyor, istesemde istemesemde :)sumuz ya etkilemek istemem ama yazın ve ekimde olan büyük atamalara katıl bence daha güzel kadrolar açıyorlar batıda.
sen bilirsin tabi yine de.
Khronos yds hakkında bilgin var mı? Bu sene ilk kez oluyormuş. İki sınavı birleştirmişler . Yabancı dil konusunda sıkıntım yok. O da tustan 1 hafta önce :) benim işler hep son dakika oluyor :) üff ya nedir bu benim çektiğim stress :)
sumuzcum hiçbi fikrim yok yaa
ben üds zamanından geçtim muafım o yüzden araştırmadım.
ama dediğin gibi sen zaten geçersin o sınavı merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?