• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncuuuu

keselik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
28
0
86
İstanbul
YA BEN SAÇLARIMI KOLESTON ACIK KUMRALA BOYADIM AMA İLGİNÇ TURUNCUMSU BSEY OLDU YA HİÇ BEENMEDİM.BNM SACLARIM KUMRAL KÜLLÜYDÜ NASI DÜZELCEK YARDIMM...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

YA BEN SAÇLARIMI KOLESTON ACIK KUMRALA BOYADIM AMA İLGİNÇ TURUNCUMSU BSEY OLDU YA HİÇ BEENMEDİM.BNM SACLARIM KUMRAL KÜLLÜYDÜ NASI DÜZELCEK YARDIMM...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bence ya kendi saçının doğal rengine boya,(bi de saçı görmek lazım) veya koyu küllü kumrala boya. o turunculuğu küllü bir boya atar diye biliyorum.Aslında birkaç yıkama bekle renk oturabilir.Ya zaten bu saç boyama işi çok alengirli bi iş.deneme yanılma yoluyla tecrübe ediniyoruz

saçımı üstüste defalarca boyadım,kahve tonlarında şuan ama kızıllıklar var,nası kurtulucam ya kumrala boyadım yine kızıllık oldu:(

küllü kumral boyamalısınnn bendede aynı sorun wardı boyadım we kızıllık yok hatta aldığım bir twsiyee üzerine loreal 7.11 e boyamayı dene küllümango arkadaşımız bana ısrarla tawsiye etmişti ben saçlarımı onun söylediğinin yarım ton açığınna boyadım ama sen açık boyama gerçi kahweymiş sanırım şu anki hali kahwe üstüne tutarmı bilmiyorum =s

subat 01 cnmm bende küülü kumralı merak ediyordum nsl tutuyor diyee..palette küllü kumralını begendim ama resimdeki gibi tutarmıı acaba...

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim :(

küllü kumral boyamalısınnn bendede aynı sorun wardı boyadım we kızıllık yok hatta aldığım bir twsiyee üzerine loreal 7.11 e boyamayı dene küllümango arkadaşımız bana ısrarla tawsiye etmişti ben saçlarımı onun söylediğinin yarım ton açığınna boyadım ama sen açık boyama gerçi kahweymiş sanırım şu anki hali kahwe üstüne tutarmı bilmiyorum =s
canım bu tavsıye ettıgın 7.11 ben nette bulamadım ya ne renk bu bendekullu kahve boyamak ıstıyorum yada kullu kumral,sacımda kızıl boya yok çikolata kahve var ama hafıf kızılımsı parlamalar var sacım koyu ben dogal ve kızılsın olsun dıye kullu bı renge boyamak ıstıyorum cok koyulmadan

Back